Näimpä se aika vain menee....
07.01.2008 Bt. Ithaka av Nangijala 9kk
1196390.jpg

Akka ei siis ole pentu enää vaan nyt elelee päiviään junior-neitinä :) Akka on saanut tästä hyvästä muutaman uuden lelun, luita, possunkorvia, timantti pannan ja hihnan lahjaksi. Niin ja saipa neiti myös metallikapulankin.

Nyt olemme reenailleet maahan menoa, joka on koko viikon edelleen vahavana lajinamme treeneissä sisällä. Sivulle tuloa, leikkiä ja peuhuuta, istumista ja luoksetuloa reenaamme aina päivisin päivälenkin yhteydessä. Lelut muuten alkaa tulla kivasti minulle takaisin. Akka siis alkaa hiffaamaan, että mukava leikkiä emännän kanssa.

Ilta ruoan yhteydessä treenamme esineisiin reagointia. Nyt olemme reenannut tätä kolmena iltana peräkkäin ja reagointiua syntyy. On ilmeisesti neiti tajunnut jujun, että leluun pitää reagoida ennenkö ruokaa saa. No vielä ei lelun kanssa ihan riehuta, mutta tänään lelu kävi jo suussakin asti. Eli kyllä tämä tästä! Tätäkin asiaa reenaamme tämän viikon ainakin jokaisella iltaruoalla.

Metallikapulaa oli siis ihan pakko kokeilla, että mitä neiti tuumaa. No johan, kun kapula lensi, niin tyttö meni ja reippaasti nosti kapulan maasta ja toi minulle!!!! Oliko aloittelija säkää vai mitä, mutta lisää olisi halunnut. No heitin muutaman kerran ja tyttö nouti kauniisti, apua!!! Voiko tää mennä näin? Katsotaan, katsotaan :)
Köpikin innostui metallikapulasta, kun meitä katseli, no kokeilin heittää Köpillekkin, no kovasti lähti kapulan perään, mutta "YÖKS suuhun ei tommosia tämä äijä pistä" :P eli eipä tämä homma ole miellyttävä Köpille, joten miksi tervu-herraa moisesta kiusaamaankaan. Heitin Köpille sitten puukapulaa hetken ja sitä toki oli kiva noutaa. Akka tietysti myös halusi noutaa. Joten hetken leikimme kapuloilla.

Laitan vielä kuvia näin 9 kuukautis päivän kunniaksi.

Akka tässä kyttäilee Köpiä ja kissoja. Itse jo väsähtänyt.
1196392.jpg

Tervu saa kyytiä mustalta tuliselta juniori-neidiltä :)
1196409.jpg

Luminen 9kk Akka.
1196406.jpg

Akka 9kk timanttipanta kaulassa. Harmi, ku se ei näy :D
1196396.jpg

Mukavia talvipäiviä! Toivottelee Helin koko poppoo!