Pääsin nyt vihdosta viimein kokeilemaan esineruutua metsään. Olenkin tätä odottanut, koska sisällä reagoinnit sujuu todella hyvin. Tuuli oli heikko, joten katsoin, että asetan esineet varmasti tuulen puolelle, että Akka saisi mahdollisimman helposti hajun tuulesta. Ohjasin Akkaa liinalla, jotta vältyttäisiin turhalta juoksurallilta. Ensimmäinen esine löytyikin pian ja hyvin. Akka ihan pomppasi esineen päälle, otti suuhun ja retuutti. Akka tuli esine suussaan minun luokseni ja kovasti tällä sitten peuhasimmekin yhdessä. Vaihdoin esineen nahkapatukkaan, jolla hetki peuhattiin. Toinen, kolmas ja neljäskin esine löytyi samalla tavalla todella hienosti ja yhtä iloisesti ja innokkaasti. Leluilla leikittiin ja peuhattiin kovasti. Vaihdoin esineen nahkapatukkaan. Viimeisellä esineellä peuhasimmekin sitten loppuun saakka. Akalla oli todella hyvä vire ja into päällä. Oli todella hienoa! Sai kyllä nauraa välillä penikan innokkuudelle :) Todella hyvä juttu, että tämä näyttää olevan näin hyvä juttu, koska tätä on hyvä jatkaa. Nyt en jatka enää sisällä vaan rupeamme reenaamaan tätä metsässä. Hyvä jatkaa tästä näin hyvällä fiiliksellä!
Metsästä lähdettyämme Akka otti aktiivisesti itsenäisesti kontaktia, joten teimme välillä pikku pätkiä seuraamisia. Kun Akka juoksi välillä lujaa minun tyuköni, niin sanoin, että sivu ja tulikin todella hienosti ja vaihdikkaasti sivulle. Tästä teimme myös pikku pätkän seuraamista ja vapautus. Näitä teimme muutaman kerran. askeltamistakin kokeilimme, joka meille molemmille on vielä melko hankalaa, mutta eiköhän se reenaamisella helpotu.
kotiin päästyämme leikimme vielä kahden lelun leikkiä kahdella nahkapatukalla. Tosi kivaa oli! Ja nyt kun vielä on tätä lunta ja pikku pakkastakin niin on kyllä kivaa :) Voi, kun tämä talvi nyt vain kestäisi!

Illalla käytiin hihnalenkillä Kangasalan keskustassa. Voi apua mikä veto päällä!!!  Hajut veivät Akkaa mennessään :)  Todella rentouttavan hihnalenkin jälkeen menimme kaupan eteen paaluun taas kiinni.  Akka kyllä vieläkin kovasti pälleni pomppii ja yrittää purra hihnaa, mutta ei enää läheskään yhtä paljon kuin aikaisemmin. Nyt pääsin jopa muutaman askeleen Akasta kauemmaksi, mutta lähinnä siinä Akkaa rauhoittelin olemaan vaan. Eiköhän tämä joskus suju niin, että pääsen käymään kaupassakin sisällä ;)

Iltaruoalla, kun ei enää reagointia tehdä, niin aloitin maahanmakaamiset, että sekin alkaisi sujua joskus. Eli aluksi muutama maahanmeno ja sitten paikallamakuuta ja vapautus ruokakupille. Katotaan sitten myöhemmin, että miten edistyy.