Päiväsellä kokeilin useaan otteeseen sivulle tuloa ja seuruuta sisällä. Kyllä oli huonoa... Joten ajattelin, että nyt lopetan! Enkä rääkkää enää koiraa enkä itseä. Akka on vain niin hassu, että vaikka ollaan kuinka jotakin juttua tehty niin se tunkee vaan uudelleen ja uudelleen mun luokse kattoen, että mitäs me nyt tehdään :) No sitten otin hetken metallikapulaa. Pidin sitä edessäni kädessä ja Akka tarttui kapulaan kepeästi ja pitikin kapulaa jonkun tovin suussa. Hyvin ja palkkasin. Meillä ei nyt varsinaisesti tämä kapula juttu ole reeniohjelmassa, mutta vaihtelu virkistää aina välillä. Eteentuloja tein jonkun verran ja tästä ei nyt kommentoitavaa.

Illalla, kun haettiin Siirin ja Pasin kanssa auto Pasille huomiseksi, niin samalla kävimme myös Raikun koulun kentällä tottistelemassa. Olin päättänyt, että tehdään sivulletuloja, seuruuta ja luoksetuloja kahdessa eri sessiossa.
Ekassa sessiossa Akka oli hihnaan kytkettynä. Kyllä muuten on eroa sisällä reenaamisessa ja ulkona reenaamisessa. Varsinkin tässä sivulle ja seuraa asiassa! Akka on ihan eri vireessä ulkona, joten päätin nyt, että me teemme tätä ainoastaan ulkona, koska siellä se näyttää toimivan. Palkkasin kinkulla ja lopuksi leikittiin. Ehkä seuraaminen voisi olla nopeatempoisempaa, mutta luulen, että tässä on epävarmuutta vielä jonkinverran matkassa eli toivotaan, että reenien jälkeen ensi syksynä jo ehkä seuraaminen olisi virkeämpää ja nopeatempoisempaa.  Ehkä tähän vaikuttaa myös oma raskauteni, koska me ei voida niin kovasti mahani vuoksi revitellä, mutta synnytyksen jälkeen sitten otetaankin kovat tohinat ja revitykset mukaan! Nahkapatukalla leikittiin lopuksi ja sitten Pasi tuli pitämään Akkaa (Akka inhoaa tätä tilannetta yli kaiken) hihnasta ja minä lähdin kissanruoan kanssa juoksemaan. Huusin TÄNNE ja niin Akka lähti pinkomaan luokseni. Meni todella hienosti. Kyllä kissanruossa näyttää olevan poweria. Toinen toisto ja sitten autoon tuumitauolle.

Hyi mitä rapaa, hihna oli ihan rapainen ja hiekkainen... Kyllä ihan masentaa tämä rapakeli kertakaikkiaan!!! Märkää, pimeää ja likaista... YÖKS! Mikä talvi tämä tällainen on????

Toisessa sessiossa otinkin Akan ilman hihnaa hommiin. Aloitimme taas sivulle tulolla ja seuraamisella. Nyt oli meno ehkä aavistuksen verran varmempaa... ehkä.... Pasin mielestä kyllä, kun vierestä katseli. Sitten luoksetuloon, kappas, kun Akka huomasi, että Pasi aikoo ottaa kiinni, niin johan tyttö lähti pinkomaan pois, että hyi, et ota musta kiinni. No tuli kuitenkin mun luokse ja palkkasin toki. Annoin kuitenkin Akan kamalan Pasin käsiin ja lähdin itse pois Akasta ja TÄNNE ja Akka pinkoi taas luokseni lujaa kissanruoan kimppuun :) Hyvin meni! Ja tähän lopetimme. Johan Siirikin rääkyi kurkkusuorana, että mennään jo kotiaaaaa (Siiri ei toki vielä osaa puhua)!!!!!
Ihan kiva, että tämä toinen sessio meni näinkin kivasti ilman hihnaa eikä Akka kertaakaan lähtenyt luotani "omille teilleen"  niinkuin joskus aikoinaan. Ehkä siitä oikeasti on tulossa järkevämpi ja aikuismaisempi. Tiedä tuota sitten tai sitten sen mielestä on kiva touhuta mun kanssa :) Ihana penikka!

Iltaruoalla esinereagointia. Esine lensi sanoin esine, Akka pinkoi esineen luokse nappasi suuhun ja vapautin heti iltaruoalle. Voi mainiota, kun se tekee noin hienosti jo! Eerikakin hihkui vieressä, että hienoa Akka hienoa :) Olisin periaatteessa voinut ottaa toisenkin toiston, mutta en itsekkään tajunnut, että näin nopeasti ja hienosti menee niin halusin palkita heti. Huomenna otetaan kyllä toistoja muutama lisää ja lisään lisäksi uuden esineen. Otan varmasti tyttöjen tumpun uudeksi esineeksi.

Akalla on huomenna vapaapäivä, koska mulla ja Siirillä on kerhopäivä. Päästään tapaamaan muita lapsia ja äitejä. Akka saa jäsennellä päätään :) Toki iltaruoka sessiot on ;)