Aamulla harjoittelimme istumisen paikallaoloa. Kokeilin niin, että otin Akan sivulle käskyllä palkkasin tästä, tämän jälk sanoin istu ja otin muutaman askeleen eteenpäin ja palkkasin. Palasin takaisin ja vapautin. Näitä teimme muutaman sarjan. Sitten tein muutaman eteentulon ilman mitään käskyä. Syöttelin vain, kun oli hyvin tiiviisti suoraa edessä. Tätä ei taas olla hetkeen tehty ja sen huomasi, nimittäin Akka yritti kovasti tulla vinoon. Tarjota sivulletuloa. Nooh.. jospa tämä tästä. Onhan eteentulokin meillä kahden viikon sessiossa nyt. Lopuksi ajattelin ottaa sivulletuloja, kun akka istui edessä, mutta kuinka ollakkaan penne vaan istua kökötti hölmistyneenä ja ihmetteli että mikä sivu. Ja taas kun sanoin istu niin tarjosi sivulle tuloa. Kääks!

Nyt tarvii vahvistaa pelkkää istumista ilman, että Akka tulee sivulle. Vielä ei siis kannata tehdä molempia asioita yhtäaikaa, muuten pikku-akka menee sekaisin :)

Kun kävimme hakemassa Pasin Siirin kanssa töistä kotiin, otin Akan mukaani ja kävimme pikkuisella lenkillä Tammelassa. Olikin ruuhkaa... Sitten jatkoimme matkaa Kalan S-markettiin, jossa Pasi ja Siiri meni kauppaan ja minä ja Akka teimme vähän pidemmän lenkin. Harjoiteltiin Akan kanssa myös kaupan edessä odottamista. Laitoin Akan tolppaan kiinni. Tämä jo sujui mukavasti sitten viime kerroista. Koska Akkahan on rimpuillut kovasti ja jopa järsinyt hihnaa, jos kiinni pitää olla. Nyt sain Akan rauhoitettua kivasti eikä enää laisinkaan niin hötkynyt. Olimme tolpassa ja rauhoittelin ja syöttelin siinä Akkaa niin kauan kunnes Pasi ja Siiri tuli kaupasta ja lähdimme kotiin.

Iltaruoalla tein aluksi paikallaan istumis reeniä. Istutin moneen eri kohtaan ja itse heiluin missä sattui. Heiluttelin käsiä, liikuin, menin ympäri, olin vasemmalla puolella ja oikealla puolella akkaa, selin jne.. Palkkasin oikeastaan koko aika. Tein tätä 2x10. Tämän jälkeen siirryttiin esineen reagointiin. heitin esineen ja sanoin esine ja johan tyttö pinkoi esineelle! Aivan mahtavaa reagointia. Nyt otan sanan -esine - tähän juttuun mukaan. On jo toki ollutkin, mutta nyt ehkä selvemmin. Akka reagoi, ottaa suuhun, tuo mulle, me peuhataan. Vielä ei leikissä ole mukana kunnon taisteleminen ja touhu on hieman viatonta, mutta olen erittäin tyytyväinen tähän edistykseen. Ihan varmasti lähden tätä kokeilemaan metsään ens vknloppuna! Hyvin ja vapautus ruoalle :)