Juuh.. Tänään piti leipoa niitä laskiaispullia, mutta kuinkas kävikään. Kaikki muu toiminta vei voiton :) joten pullat odottavat leipomista edelleen...

Noutokapulareeniä olemme tehneet sekä aamulla että illalla ruoan yhteydessä. Olen lukenut ahkerasti naksukirjaani ja innostuneena sitten rupesin ehdollistamaan Akkaa naksulle. Saapa nähdä mitä tästä kehkeytyy, mutta kirja on hyvä ja mukaansa tempaava! Sitä vain on pakko lukea paikassa kuin paikassa.
Olemme ottanut seuraamispätkiä pihassa. Kun palkkaan edestä, niin asento on hieman parantunut. Sivulletulossa huomasin yhden jutun. Olen tehnyt tahtomattani askeleen taakse ja tästä Akka siirtynyt sivulle, mutta nyt, kun en tehnyt mitään niin Akka ei osannut tulla sivulle, kun ei ollut mitään apuja, joten hioimme taas sivulletuloa, vaikka eilen se vielä sujuikin :)
Olemme ottaneet kontaktia ja maahanmenoja. Akka tarjoaa hienosti kontaktia ja välillä vaan jaksaa ja jaksaa tapittaa :) Tällöin yleensä sitten pyrinkin tekemään jotakin, kun mielenkintoa ja kestävyyttä neidistä löytyy.

Laitan tähän vielä muutaman kuvan tästä ihanasta talvisesta päivästä.

Siiri ja Köpi osaa tämän linssilude homman :)
1267414.jpg

Belgit juoksee.                                                        1267400.jpg   

Siiri onnellisuus.                                
1267397.jpg   

Akka ihmettelee.
1267417.jpg