Koko päivän on väyttänyt. Siiri päätti herättää meidän (mut ja Pasin) klo:04.00 aamulla eikä sitten enää suostunut nukkumaan. Joten koko päivä on mennyt ihan poskilleen. Päiväunistakaan ei tullut mitään kun puhelin terroristi hyökkäs ja herätti meidät. Eli nukkuneen ruokouksena täällä haahuillut pikin päivää.

Akan kanssa nyt ongelmana seuraaminen. istumaan jää mukavasti eli tämä edistyy, eteen tulo on suht suoraa, mutta ohjata pitää.

Seuraaminen tuottaa nyt niin ongemia, että huh! Nimittäin Akka ei lähde liikenteeseen ollenkaan enää, vaan jää istumaan tähän. Akka tarjoaa sitä paikalla istumista ja istumista yleensäkki kaikessa tilanteessa... Blääh... Luulen myös, että seuraamista tarvii treenata jossakin ihan muualla kuin sisällä. Nimittäin me ollaan nyt taas tokoiltu ihan sisätiloissa vain, koska mua ei huvita tuolla kurakossa nyt ollenkaan. Reagointi esineeseen meni kivasti, joten tämä homma ainaski edistyy...

Jos huomenna paremmalla fiiliksella ja levänneenä jaksaisi paremmin ja jos vaikka oikein ulkona jossain missä ei olisi kuraa.