Kävin Akan kanssa Raikun koululla hieman tottistelemassa. Otettiin kaksi eri sessiota. Touhattiin koulun pihassa, koska kentällä oli väkeä. Kylätalolla naapurissakin oli jotakin häppeninkiä, joten ei ihan päästy olemaan rauhassa kaksiste. Aluksi Akka ottikin häiriötä muista, mutta kun taas mentiin vain eteenpäin, niin neiti tasaantui touhaamaan juttuja mun kanssa. Otettiin sivulle tuloja, seuraamista, askeleita ja lopuksi istumisia ja paikalla istumisia. Muutama luoksetulo paikalla istumisesta. Kun huomio meinasi herpaantua Akalta niin otin äkkiä eteentulon, joka saikin Akan huomion takaisin. No jooh... Ihan ok meni kuitenkin.
Toisessa sessiossa meni paremmin. Jo autosta tullessa Akka otti hyvin kontaktin ja oli valmis seuraamiseen. Teimme nyt myös askelluksia käännöksineen, jotka on vielä ohjaajalle vaikeita ja koirallekkin tämän vuoksi. Mutta suhteellisen hyvin tämä kuitenkin sujui. Paikalla istumiseenkin on tullut jo hieman kestävyyttä. Lähdin ahnehtimaan liikaa ja Akka lähti istumisesta liikkumaan kohti minua, joten pitää ottaa vain iisiti tämäkin liike. Lopuksi vähän leikittiin.
Täytyy nyt sanoa, että mä olen nyt jotenkin väsynyt eikä muutenkaan ole ollut mikään hyvä fiilis, joten tämä  saattoi vaikuttaa reenien tunnelmaan. Kävin ostamassa ison karkkilaatikon itelleni reenin jälkeen.