Tässä hiihtoloman tiimellyksessä lähdettiin koko perheen kera lenkille.
Lenkin varrella teimme Akalle esineruudun. Mulla ei ollut liinaa mukana ollenkaan ja lähetin Akan suoraan esineille. Voi kuinka mahtavasti Akka lähti esineitä hakemaan, voi sitä intoa suunnatonta! Ei mennyt Akalla kauaa, kun ensimmäinen esine löytyikin. Akka tuli esine suussa heiluen onnellisena luokseni ja hirmuiset bileet pidettiin! Sitten lähetin uudelleen esineille ja sama homma! Aivan mahavasti meni. Tämä oli jo enemmän esineruutua kuin reagointia. Akkaa ei pätkääkään häirinnyt, vaikka mukana metsässä oli kaikki kolme muksua ja Köpi, joka vinkui koko aika. Niin ja tietty Pasikin :) Ihana penneliini, joka oli niin onnellinen tästä!!! Ja näköjään linaa en tässä enää tarvitse, koska Akka tietää mitä tekee :) JEE!

Köpille teimme kaksi haku pistoa. Köpi oli ihan onnesta soikeana myöskin. Roosa meni ekaan piiloon. Pasi piti Köpiä näkymättömissä, kun minä ohjasin Roosan piiloon. Laitoin roosan tuulipuolelle piiloon. Otin Köpin ja lähetin suoraa Köpin keskilinjalta. Köpi menikin nappiin ja täysin suoraa Roosan luokse! Hyvin se Köpikin näköjään haun alkeet muistaa, vaikka taukoa onkin ollut ;) Toiselle piilolle meni Eerika ja se jo olikin pikkusen vaikeampi ja Köpi otti apua jäljestä :( vaikka olinkin ohjannut Eerikan kaukaa piilolle, mutta näin se meni. No eipä tuo nyt haitannut, koska Köpi saa vaan tehdä ja tämä on Köpille vain niin kivaa leikkimistä. Olihan Köpi onnessaan :) Sitten lopuksi tein vielä Köpille esineruutua myöskin. Yhden lelun piilotin, jonka Köpi hienosti löysikin. Sitten sai belgit riekkua keskenään.

Kotipihassa Pasi ja Eerika teki tottista Köpin kanssa pallo palkkana. Köpi nautti joka hetkestä.
Mä tein myöskin pallon kanssa Akan kanssa seuraamista, joka ihan passelia, istumisia ja maahan menoja. Lopuksi laitoin Akan makuulle ja vain kiersin Akkaa ympäri. Edelleen Akka meinaa välillä nousta, mutta alkaa jo kuitenkin pikkusen varmemmin pysymään ja tajuamaan jujun. Töitä vaan.
Lopuksi leikittiin ihan hirmuisesti!
Oikein kivaa oli!

Tänään mulla oli myös neuvola ja myös lääkäri tutki. Kaikki ok edelleen, ei hätiä mitiä. Masu-asukki oli vain aikasen virtainen eikä meinannut antaa lääkärin kuunnella sydänääniä ollenkaan, vaan aina potkaisi siihen kohtaan mihin lääkäri kuuntelulaitteen asetti. No vilkas mukula mahassa. Mitä muutakaan voisi olla, jos kerta meihin muihin tulee ;)

Olen myös ilmoittanut minut ja Akan mustien pk-leirille Punkalaitumelle. Toivottavati kaikki menisi hyvin ja leirille pääsisimme. Leirin jälkeen meillä alkaisi sitten loma. Niin ja tietty haku-ryhmään ;) mihinkäs muuhun :D Vaikka monessa muussa tarvitsisimmekin apuja. Mutta luotan siihen, että saamme leirillä myös hyvää jälkiopetusta aina hakuilujen jälkeen. Leiri on huhtikkuun viimeisenä viikonloppuna. Sitä odotellessa :)

Huomenna me lähdetään Nokian Edeniin pulikoimaan!