Kyllä olivat Köpi ja Akka väsyneitä :) Koirat nukkuivat yli puoleen päivään. Mutta niin lepäilin minäkin. Eerika sairastui viikonloppuna kovaan kuumeeseen ja kurkkukipuun, joten Eerikakin oli kotosalla.

Iltasella Akka piristyi ja oli ihan selvästi tekemistä vaille, joten me lähdettiin Raikkuun tottistelemaan. Ensiksi leikittiin patukalla ja sitten autoon. Tämän jälkeen otettiin lähinnä seuraamista ja oikealle käännöksiä. Nämä on niin persuksista, että hyi kamalaa. Akka jätättää ja hidastelee, luulen, että johtuu epävarmuudesta ja siitä, että minä en osaa palkita oikeassa kohdassa. Näitä on nyt vain reenattava ja reenattava, ei muu auta! Paikalla makuuta tehtiin, joka on paljon parempaa kuin paikalla istuminen. Sitten taas leikittiin.
Lopuksi päästin Akan juoksemaan vapaasti ja kylläpä tuo kirmasikin :)

Kotiin päästyämme kokeilin seuruuta patukalla, joka sytyttikin Akkaa toisella tavalla. Luulen, että kokeilen nyt palkata seuruussa Akkaa patukalla. Saas nähdä mitä se tekee. Mutta on tämä vain niin vaikeaa.

Iltaruoalla metallikapulaa, joka alkaa olla hyvää. Teen tätä vielä näin muutaman päivän ja sitten aloitan niin, että laitan kapulan lattialle eli pikku hiljaa etenee...
Sitten paikallamakuuta ja pääsy iltaruoalle.