Aiheena kontakti ja seuraaminen.

Kun menimme, niin Akka taas yritti paljon huikkia toisille koirille ja olisi kovasti mennytkin muiden koirien tykö. Mutta malttoi kuitenkin. Otti kontaktia oikein mallikkaasti. Seuraaminenkin onnistui tosi hyvin. Teimme seuraamisessa myös käännöksiä oikeaan ja vasempaan, hyvin meni. Minä saan ottaa lyhyempää askelmaa käännöksissä ja hidastaa tahtia ennen pysähdystä. Enemmän saan kehua ja välillä myös palkata, ettei Akka kyllästy.
Teimme myös ohituksia, jotka nyt onnistui suhteellisen hyvin. Tämä häiriö treeni on meillä se asia jota todellakin pitää reenata ja reenata. Nyt pystymme kuitenkin jo toimimaan, vaikka toinen koira olisikin suhteellisen lähellä. Pikkuhiljaa. Onneksi on näitä reenejä missä tätä häiriötä saa.
Väliajoilla peuhasin Aksun kanssa lelulla. Nyt vain leikki ei meinannut Akalle maistua, vaan namit veivät huomion enemmän. Mutta kyllä Akka välillä kovasti leikkikin.
Lopuksi otettiin ryhmän kanssa pienet näyttelyreenit. Akka juoksi vierelläni kauniisti ja antoi hyvin tutkia ittensä.
Ensi viikko onkin hiihtoloma, joten silloin ei reenejä ole. Seuraavan kerran sitten kahden viikon päästä torstaina ja aiheena maahan meno ja paikalla makuu.

Kotiin päästyämme otin kotipihassa n. 3min paikallamakuun. Kun menin ekaa kertaa kehumaan ja tukemaan maassa olemista niin Akka kuvitteli, että olin vapauttanut ja meinasi lähteä pois, mutta kun sanoin että ei, ei, ei, niin tajusi, että vielä ei ollutkaan lupa nousta ja meni maahan uudelleen. Jatkoi hyvin makaamista. Välillä kävin vissiin noin kolme kertaa kehumassa. Hyvin meni ja oli todella tarkkaavainen loppuun saakka. Sitten vain vapautus iltaruoalle ja sisälle nukkumaan!

Huomenna lähdetäänkin Sienäjoelle. Viikonlopusta tulossa taas tapahtumarikas, mutta kerron kuulumiset sitten vasta, kun olemme kotiutuneet. Hyvää viikonloppua!