Illalla suunnattiin taas Nekalaan viiimeiselle pentukurssille. Nyt menimmekin kaikkia liikkeitä, mitä olemme kurssin aikana opetelleet. Maahanmenoja, paikalla olemista, luoksetuloa, seuraamisia, asekeleita, seisomista, istumisita jne... Akka oli nyt jotenkin keskittynyt ja hyvin mukana. Seuraaminenkin oli todella mallikelpoista ei kertaakaan keskittyminen / kontakti herpaantunut. Todella hyvin! Otettiin myös ohituksia, eikä tämäkään ressannut Akkaa. Akka ei ottanut mitään eikä mistään häiriötä vaan keskittyneesti ja innokkaasti teki hommia mun kanssa! Aika mahtavaa ja ihana penneli!!! Ja välillä leikittiin ihan mielettömästi, Akalla oli hirmuinen into päällä leikkimiseen, että kyllä ihan nauratti :)
Nyt taidan perua puheitani... eli on se vaan kiva asua maalla ja omistaa kuitenki se landepaukku koira, koska päästään me täältä maalta aina sinne kaupunkiin, mutta jos asuisimme kaupungissa niin ei sitä vain maalle tulisi lähdettyä. Täällä maalaismaisemissa ja tunnelmissa me kuitenkin saamme ladattua niitä akkuja ja rentouduttua täysillä. Täällä koirat saa ressittömästi juoksennella vapaana irti omassa pihassa. Sitten on taas mukavempi lähteä sinne kaupunkiiin niitä häiriötiä ottamaan. Ja näköjään Akka niihin tottuu, joten se ei ole ongelma landelaiselle koiralle, kun vaan töitä asian eteen tekee. Huomenna vietetäänkin oikein antaumuksella tätä landelaiselämää emmekä varmasti poistu saaresta minnekkään :) Nautimme täysillä vain olemisesta!
Kurssin jälkeen pääsivät Sulo ja Akka leikkimään keskenään ja aiheuttamaan meille hieman sydämentykytyksiä, kun päättivät juosta tielle!!! APUA! Mutta onneksi ne sieltä tulivat kuitenkin pois. Akka on Sulosta tykännyt aina ja nyt oli niin kiva päästä Sulon kanssa leikkimään, että meinas mennä ihan ylitte moinen leikki :)

Viikonpäästä meillä sitten alkaakin uusi tokoryhmä, joka alkaa ensiksi teorialla. Kahden viikon päästä on sitten taas tokoryhmä koirien kanssa. Kiva, kun päästään jatkamaan!

Akka tuli 10kk tänään. Toivottavasti jotakin kuvia saataisiin viikonlopun aikana.