Ell Ville tsekkasi Akan. Tassu ok ja hyvää vauhtia paranemassa. Silmissä todella lievä tulehdus, joka ei vaadi lääkekuuria ellei pahene. Nyt vain keitetyllä vedellä putsaamsista, niin luultavasti tällä menee ohitse. Silmät eivät kyllä enää juurikaan ole rähminytkään. Huulet vasenpuoli ok. Oikeapuoli vielä punoittava ja hieman turvoksissa, mutta myös paranemaan päin eli putsausta ja rasvausta vain jatketaan. Ell sanoi, että mitään esteitä ei ole reenamiseen, joten nyt voi ihan hyvillä mielin treenailla rauhassa. Hyvä näin. Jos huulet eivät ole viikon päästä parantunut kunnolla, niin voi ajatella antbioottipitoista rasvaa näyttelyiden jälkeen. Toivotaan, että Akan huulet parantuvat ilmankin!

Kissat kastroitiin tänään samaisella ell käynnillä. Meillä oli ennen ell käyntiä kollikissa ja narttukissa, mutta kotiin palattiin kahden kastroidun kollikissan kanssa :) !!!
Me ollaan kyllä epäilty, että toinenkin olisi uros kissa, mutta kun olimme nartun saaneet niin ajattelimme koko aika, että kyllä Miuku narttu on eikä poika. No nyt piti kolli leikata ja nartulle hommata e-pillerit. No kun ell rupesi narttua tutkimaan, niin hän alkoi hieman hymyilemään ja sanoi, että kyllä tämäkin kolli on :)). Heheee! No mikäpä tässä. Nyt kylppärissä nukkuu kaksi kastroitua kollia. Roosa tuli kotiin ja miettii kuumeisesti omalle kollilleen uutta nimeä. Ei kuulemma kollin nimi voi olla Miuku. Kissat rokotettiin samaisella käynnillä, joten vuoden päästä uudet rokotukset.

Pasi jutteli ell:n kanssa Akan kuvauksista ja silmäpeilauksista. Ell oli sitä mieltä, että Akka kannattaa kuvauttaa vasta syksyllä, koska Akka voi hyvinkin vielä kasvaa ja napakoitua, joten kiirettä ei vielä kannata pitää. Tampereella silmiä peilaa ja kuvauksia tekee Veter ja Hakametsä. Luulempa, että me suunnataan Hakametsään.