Pasi soitti heti aamusta Ville-eläinlääkärillemme.
Minä, kun nyt olen panikoinut sitä allergiaa.
Ell Ville sanonut, että allergiasta on tuskin kysymys, koska pelkästään huulet oirehtii. Yleensä kuulemma, jos allergia on kyseessä on koiralla muitakin oiereita esim. koko iho kutisee, tassun pohjat kutisee, korvat oirehtii jne... Ell Ville oli sitä mieltä, että huulet vain eivät ole päässyt kunnolla parantumaan, kun on muutakin sairautta tullut.
Huuliin olisi ehkä nyt hyväksi antibiootti rasva, mutta semmoista emme nyt voi käyttää, koska lauantaina viikon päästä meillä on Tampereen näyttelyt emmekä voisi osallistua, mikäli olisi joku kuuri päällä, näiden douppaus juttujen vuoksi.
Huulien hoidoksi saimme nyt, että pidämme huulet puhtaana eli keitetyllä vedellä putsausta ja kuivaus sen jälkeen. Huulet pitää pysyä mahdollisimman kuivina eli kuivaamisesta tässä pitää huolehtia. Myös bepanthen rasvalla täytyy rasvata useasti päivässä.
Silmää putsataan keitetyllä vedellä useasti. Nyt kyllä silmä jo näyttää hyvälle. Olen sen verta useasti putsannut, että saas nähdä toimiiko.
Tassu on pikkuhiljaa parantumassa, mutta ei ole täysin parantunut, mutta ihan selvästi tervehtymään päin on.
Yskinyt Akka ei ole enää eilen eikä tänään, joten luulempa, että yskä on ohitse.

Nyt katsotaan, että onko vesi vanhin voitehista ja tepsiikö se meille.
Perjantaina kissat on menossa eläinlääkärille rokotuksille ja kolli leikataan, joten sillojn vien Akankin vielä näytille, mikäli jotakin oireita jossakin suunnassa on.

Huomenna on tokokurssi ja luulempa, että sinne menemme, mikäli mitään uutta ei tule. Tänään kokeilen päästää Akkaa enemmän vapaana liikkumaan, joten katsotaan miten Aksun kunto kestää vapaana menoa.