Päätettiin sitten mennä Niihamaankentälle Hannun oppiin. No ei meillä mitään suunnitelmaa tähän ollut, että mitä juuri lähdettiin hakemaan. Kerroin Hannulle meistä, että olemme aloittevia ja minä kokematon ohjastaja. Namilla pakattu ja kotona leikki sujuu, mutta muualla ei.
No Hannu kehoitti aluksi näyttämään mitä ollaan tehty. Näytettiin pätkä seuramista makupalalla. Sanoipa tuo, että makupalalla on hyvä hioa tekniikka. Ja sanoi, minulle, ettei minun enää saa maahan palkata vaan palkka pitää tulla minulta kädestä.Myös höpötän likaa, että hyvä, Akka, hyvä, noin, jnee... höpötystä. Käskyt siis selkeimmäksi ja selkeämmin palkka eikä muuta. Sosiaaliseksi sanoi myöskin ja sanoi, että nyt kun menemme kentälle, niin ei enää moikkaamaan ihmisiä eikä ketään vaan nyt keskitytään täysin yhdessä tekemiseen. Koska Akka on sosiaalinen sitä ei enää tarvi vahvistaa.
Sitten kokeilimmekin leikkiä. Leikistä ei tullut yhtikäs mitään. Hannu neuvoi, että aina tottiksien päätteeksi voin leikkiä todella lyhyen pätkän ja jättää leikki yhteenkin puruun ja autoon.
Toisessa sessiossa päätettiin ottaa kahden lelun leikkiä. Mutta Akka ei innostunutkaan leikkimään kahdella lelulla vaan yhdellä narupaolla. Jopa Hannu pääsi leikkimään Akan kanssa. Joka on sinänsä hyvä asia, koska ei ole leikkinyt mielellään muiden kanssa. Hannu osasi kivasti ottaa Akan mukaan juttuun. Leikki kesti tosi hetken ja valppaana sai olla. Sitten vain takaisin autoon. Saistusviettiä ei Akalla näytä nyt juurikaan olevan ja sitä pitää kehittää ja katsoa mitä siitä tulee ja mihin se kehittyy. Eli nyt aina lopuksi leikkiä. Olen kyllä varma, että pakkohan tämän on toimia, koska toimii tämä kotonakin!!! Nyt pitää vaan juttu siirtää oudoille paikoillekkin. Eli nyt taas tiedossa mittarilukemia autoon, kun kotona reenataan vähempi. Kyllä tämän on toimittava, ei auta kuin uskoa. Niin ja kyllä me opitaan!!!! Eikös ? ;)