Päivällä otettiin sisällä naksulla maahanmenoja ja kontaktia. Opeteltiin nyt uutena asiana peruuttamista ihan vain huvin vuoksi :) Pari askelta se Akka jo ottikin taaksepäin.

Illalla myöhään, kun jo lapsetkin nukkui, niin menin pihalle Aksun kanssa.
Päätin, että otetaan muutama luoksetulo ja tässä tulikin taas Pasi auttamaan. Otettiin luoksetuloja kolme kertaa ja kaikki meni todella hyvin. Akka pinkoi minkä kintuista pääsi luokseni ja kiinni nahkalärppään. Armotonta leikkimistä. Pasi tuli meidän luokse ja taas piti Akasta kiinni ja sama uudelleen ja jokainen kolme kertaa menivät todella mallikkaasti. Hyvä, hyvä! Sen vain huomasin, että nyt saattaa luoksetuloreenit olla jo pikkusen vaarallisia masuni vuoksi, koska nytkin Akka törmäsi minuun pikkuisen, kun tuli luokseni, joten tätä pitää nyt miettiä, että miten tätä voisi jatkaa niin, ettei onnettomuuksia synny.
Sitten otettiin vielä pikkuinen pätkä seuraamista sekä täyskäännöksiä oikeaan ja menikin ihan hyvin. Palkkauksena käytin nahkalärpäkettä. Lopuksi sitten vain leikkimistä ja sitten vapaana riehumista ja kissojen kiusaamista :)
Minä nautin ihanasta talvisesta illasta ja siitä valtavan ihanasta hiljaisuudesta.

Iltaruoalla laitoin Akan seisomaan ja tästä palkkauksena iltaruoka.