Hakutreenit oli ihan uudessa paikassa. Alue olikin ihan kiva. Tuullut ei kyllä juurikaan. Otettiin neljä maalimiestä. Nyt kokeiltiin sellaista reeniä, että kävin ottamassa hajut ensiksi ykköseltä ja heti perään kakkoselta. Ykkösellä mm oli piilossa teltan sisällä. Kakkosella oli kaksi harhautuspiilo, jotka eivät haitannut Akkaa mitenkään. Kun ykköseltä tultiin, niin Akka oli vähän hämmentynyt, että mitäh... enkö lähdekkään hakemaan sitä äijää. No sitten haettin se haju kakkoselta. Tämän jälkeen mentiin ykköselle lähetykselle suoraa keskilinjalta. Maalimiehet ovat 50 metrissä. Akka lähtikin, mutta sitten muutaman metrin päässä tuli stoppi. Katselin hiljaa, että mitä  neiti puuhaa. Tuli takaisin luokseni ja lähetys uudelleen ja taas sama stoppi. Nyt  Akka meni sivummalle haistelemaan maata...  Ihan outoa, katseltiin porukalla, että mitä se oikein meinaa. Mä luulin, että  Akalla on hätä ja on menossa hätäilemään, mutta ei. Haisteli vain :-O No sitten kutsuin uudelleen tyköni ja lähetin uudelleen mm luokse ja nyt lähtikin suoraa menemään ja meni suoraa tykö. Huh! Olipa säätö. No Sari tuumasi asiaan, että kun oli Akalle uusi asia, niin siksi tapahtui näin ja sanoi, että kakkoselle vain lähetykseen. Kyllä jännitti! No kun lähetin niin Akka ei epäillyt mitään vaan lähti juoksemaan täysillä suoraa mm tykö. Hyvin! Sitten hakemaan hajua kolmoselta, jossa minä myös kaaduin, Akan nenä viilsi maata ja jotenkin tuntui että saako Akka hajua mm ollenkaan, joten pyörin mm lähellä aika pitkään ihan tuskissani. Akka myös kyselee multa paljon, tapittaa silmiin ja kysyy, että mitä nyt ja joko nyt. Blääh, ihan tyhmää tällainen, kun en osaa lukea omaa koiraani ja kun Akan pitää niin kysellä multa. No kun oltiin haju varasti saatu, niin menin ottamaan sitten neloselta hajua. Samaa säätöä myös siellä hajun otossa. Akalla nenä maassa ja minä taas ihan tuskissani surffaillen kuinka sattuu koiran kanssa. No kun haju varmasti saatu, niin sitten kolmoselle lähetykseen ja hyvin meni suoraa mm luokse, hyvin! Sitten lähetykseen neloselle ja tännekkin meni ihan suoraa mm luokse. Näissä siis ei mitään ongelmia ollut. Ajattelin, että meneekö Akka jälkiä pitkin, mutta ei mennyt vaan etenee ihan suoraa ilman jäljestystä, hyvä niin! Mua vain ihmetyttää tämä mun oma säätö hajun otossa, kun en näe Akasta sitä, että se olisi hajun saanut. Pyörin ja hyörin... Eikä tätä tilannetta yhtään helpota mun kasvava masu, joka muutenkin hidastaa tahtia "jonkun verran". Äkkiä se Akka kuitenkin nytkin oivalsi tämän asian ja tykkäsi kovasti touhata.
Nyt vain itse vetelen ressiä tästä hajun otosta. Mitenköhän minä tätä voisin reenata? Koska minä tässä sitä reeniä tarvitsisin! Blääh... Tarvii yrittää selvittää tätä asiaa. Mutta tosiaan, nämä reenit siis sopivat Akalle ja näin jatkamme.

Illalla kävimme Hervannassa koko perheen kera. Minä kävin samalla kauppakeskus Duon parkkipaikalla ottamassa tottis reenit Akan kanssa. Aloitin leikkimisellä ja tästä suoraa vauhdilla suraamiseen. Pari pätkää tein ja palkkaus lelulla. Hyvin! Sitten liikkeestä maahan menoja. Surkeasti meni, mutta kyllä niitä onnistumisiakin tuli, treeniä, treeniä, treeniä!!!!! Sitten paikalla makuuta, joka olikin nyt tosi hyvää, ottaen huomioon uuden paikan ja häiriöt mitä oli. Nimittäin häiriötä oli melkoisesti. Mahtavaa, että tämä alkaa tuottaa tulosta, joten näin jatketaan :)
Sitten menimme kaupan eteen paaluun kiinni. Voi kuinka hienosti tämä meni!!! Akka on oppinut tämän! palkkasin jauhelihalla, joten olisikohan tässä vaikutusta ;) No joka tapauksessa Akka istuksi oikein rauhallisena ja minä pääsin jo melkosen pitkällekkin ja olin selin Akkaan ja Akka istuksi rauhallisena. Kävin palkkailemassa välillä Akkaa. Voi kuinka hyvin tämä meni! Eli näin myös jatkamme tätä.
Tämän jälkeen vain käpsyttelimme pitkin kaupan ympäristöä. Hyvin meni tämäkin. Oli toisia koiriakin, mutta Akka ei näistä kovaa ressiä nyt vetänyt! Edistystä on siis tapahtunut tässäkin suhteessa.
Lopuksi otin yhden luoksetulon. Pasi piti Akkaa kiinni. Akka tulikin tyköni vauhdilla ja leikittiin narulelulla. Hyvin meni nämä reenit, vaikka uudessa paikassa olimme ja häiriötä oli paljon. Hyvähyvä!