Akka rupesi yskimään eilen. Aika jännä, ku Akka saanut yskän Köpiltä, joka ilmeisesti saanut sen Köpin velipuolelta. Köpihän ei ollut näyttelyssä vaan Akka. Olisi luullut, että jos Akka olisi pöpön saanut näyttelyistä olisi se juuri ollut Akka joka eniksi sairastuu.... No ne on taas näitä sairauskiemuroita, joista ei sitten ota selvää itse erkkikään :)
No täällä kuitenkin yskitään tällä hetkellä ja käydään antoisilla pikkuisilla hihnalenkeillä. Akan tassukin on vielä auki, koska kudosliima ei pitänyt viiltoa kiinni. Eli viillon paraneminen saattaa keswtää nyt sitten hieman pidempään :(
Koiruudet ovat viettänyt aikaansa levossa sisällä.
Ja lepääminen jatkuu niin kauan kunnes yskä helpottaa olon.

Eilen päästiin sinne kylpylään pulikoimaan ja olihan mukavaa! Tytöt nautti suunnattomasti ja vesiliukumäet tuli tututuksi. Siirikin oli jo aika kova vesipeto, kun meinasi ihan itsenäisesti lähteä uimaan :) Mutta eihän me voitu meidän silmäterää päästää uppeluksiin. On se kuitenkin hyvä asia, että vesi on Siirille mukava elementti, näin uimataitokin opitaan helpommalla. Roosalle, kun tuo uiminen on tuottanut hankaluuksia, kun vesi menee silmiin ja suuhun ja se on niin ikävätä :) No jokainen lapsi on erilainen ja jokaisella omat tapansa.
Köpi oli sillä välin sisällä kodinhoitohuoneessa, mutta oli ollut taas ihan paniikissa ja rikkonut kolme 15 kilon säkkiä riekaleiksi. Nappuloita oli pitkin lattiaa ja paperi silppua. Voi Köpi raasua. Olimme muutoin tyhjänneet huoneen juuri Köpin ahdistusta varten, mutta säkit olimme jättäneet pöydän alle ja näin ollen ne olivat kyytiä saanut. Ajateltiin, että jos niitä ei olisi ollut olisi Köpi varmasti repinyt sitten esim putket tms. On se kamalaa, kun pojalla on moinen vaiva elämässään.
Tänään lähdimme rippijuhliin ja sen ajaksi jätimme Köpin ulos kettinkiin. Siinä Köpi jotenkin kykenee olemaan, syö ruokansa, juo vettä ja järsii luuta. Mutta ei se siinäkään kuitenkaan täysin vapautunut ole. Kovin pitkää aikaa ei pois olla Köpin vuoksi. Mietittiin, että häkissä Köpi voi olla taas erilainen, kun on suljettu tila. On tämä vaikeaa olla todella eroahdistuneen koiran omistaja. Mutta on se Köpille itselleenkin hankalaa, kova ressitila päällä.

Tyttöjen loma loppuu ja huomenna alkaa taas koulu, joten arki palautuu tähän taloon. Pasilla on vielä huominen ainakin lomaa ja tarkoituksena meillä olisi nyt sitten hoidella tällaisia "virka" asioita ja siivota, jee ! Huomenna olisi ollut tottis reenit Niihamassa, mutta... Akka sairastaa, joten sairaus on hoidettava.
Toivotaan, että Akka olisi jo torstaina kunnossa, kun meillä on taas tokokurssi.

Mukavaa viikkoa kaikille blogin lukijoilleni!