Kun emme voi tokoryhmässä olla, kun Akalla juoksut, niin päätimme Tainan kanssa reenaillla yhdessä tokoryhmänb ulkopuolela. Taina on siis tokoryhmämme vetäjä ja kouluttaja.
Tainalla on kaksi koiraa narttuja moemmat bc manta ja austraaliankelpie Misty. Nyt Tainalla oli vain Misty joukossa, jonka kanssa itse reenaili.

Teimme pikaiset reenaukset. Taina näytti omalla koirallaan suorituksen mihin pyritään. Otettiin pari pätkää seuraamista, käännöksiä oikeaan ja vasempaan ja täyskäännöksiä. Ihan ok meni. Akka oli kyllä kovin innoissaan. Makupalalla palkkasin. Sitten muutama paikalla seisominen. Ihan ok. Maahanmenoja, jotka hitaan puoloiset. Sainkin siihen vinkiksi, että eikkimiselä eteenpäin siten, että yhtäkkiä käsi maahan, jossa makupala, jolloin koira menee maahan ja saa heti palkan. Raskaanaolevae tämä alas taipuminen on hieman.... hankalaa.... Mutta nooh.. Kokeillaan mitä tuleman pitää!
Sitten vielä kakeja i - m vaihdoksin, ok.
Pari kertaa Akka olisi mennyt Mistyä moikkaamaan, mutta, kun oli hihnassa niin ei päässyt, hihnasta nyppäisy ja kontakti minuun ja palkka. Muutoin kylä meni oikein kivasti ja Akalla hyvä fiilis päällä.
Lopuksi lähdettiin yhdessä Iidesrantaan lenkille. Akka sai leikkiä Mistyn kanssa :) Kivaa oli.