Pikkuset hihna lenkit vain meillä jatkuu. Käydään n. kolme kertaa päivässä pienellä hihnalenkillä.
Olen päästänyt Akkaa vapaaksi pellolla juoksemaan ja voi kun sitä virtaa riittäisikin, mutta, mutta sairaus on hoidettava. Kovasti Akka tykkäisi leikkiä ja riekkua.
Tänään teinkin pikkusia juttuja sisällä rauhaksiin. Maassa olemista, joka sujuikin ihan ok. Palkkasin tiuhaa ja kävin usesti Akan vierellä. Seisomisia ja sitten kokeiltiin istu-seiso juttua.
No joo intoa olisi ollut enempäänkin, mutta en viitti nyt vaivata pientä.
Akan tassu on vielä auki, mutta on alkanut jo pikkusen umpeutumaan. Yskä on hellittänyt eikä enää juurikaan yski. Mutta nyt näyttää silmä rähmivän ja sitä olenkin putsannut keitetyllä vedellä. Akan huulet on myös hieman turvonnut ja aukikin pikkuisen. Mitäköhän näissä huulissa nyt on? Eläinlääkäri kyllä sanoi, että voi johtua luiden syömisestä, mutta saattaa johtua myös allergiasta! Voi vihtori sentään :(
Olen juuri sanonut, että Akka on ollut niin terve ja nyt sitten tulee kaikki maailman oireet päälle!!! Voi mä en kestä, jos Akka ei terve ole :( Ja mikä ihme tässä 10kk:n iässä oikein on, kun silloin pitää kaikkea tulla????

Köpillä ei meinaa yskä hellittää ja Köpin silmä alkoi rähmiä jo pari päivää sitten.

Saas nähdä mitä tästä tulee toipuuko nämä elukat vai ei.

Huomenna soitetaan taas eläinlääkärille. Pitäkää nyt peukkuja, että kaikki olisi hyvin kuitenkin eikä meidän taas vaihteeksi tarttisi ruveta harrastamaan näitä eläinlääkäri käyntejä!

Tulen kertomaan kuulumisia kyllä :)