Voi kuinka mahtavaa oli mennä tokoilemaan pitkästä aikaa :)

Aiheena aluksi oli seuraaminen ja oikealle ja vasemmalle käännökset. Seuraaminen sujui todella mallikkaasti vire, paikka ja kontakti erittäin hyvin. Ohjaaja sanoi, että nyt minun pitää huomioida se, ettei vain tule Aksulle liian ylikuumentumista ja hän rupeaisi edistämään. Nyt siis kiinnitettävä siihen, että palkkaus tulee oikeassa kohdassa ja lopetetaan ajoissa. Jes, jes, jes!!!! Tällaista sen olla pitääkin! No toivotaan, että seuraaminen alkaisi sujumaan ja pysymään hyvänä. Käännöksissä kuulemma minä käännyin liian loivasti oikealle ja sain tehdä oikealle käännöksen uudelleen paremmin, jonka jälkeen käännös oikeaan menikin hyvin. Vasemmalle käännyttäessä olin jo asiaan terästäytynyt, joten se meni hyvin. Akka teki hienosti!
Sitten leikittiin.
Seuraavana aiheena oli maahan menot, jotka meni hyvin. Akka saisi nopeammin mennä maate, joten tähän varmasti pitää nyt kiinnittää huomiota enemmän, että palkkaan nopeista maahanmenoista ja jätän hitaat huomioimatta. sen jälkeen oli paikallamakuuta, joka meni myös ihan ok. Ohjaaja rupesi puhumaan minulle kesken suoritusta, jolloin minun keskittyminen hieman herpaantui ja se vaikutti heti myös Akkaan ja Akka nousikin ylös, jolloin vain palautin Akan takaisin ja sen jälkeen Akka taas makasikin valppaana. Paikalla makuu on meillä kuitenkin sen verta herkillä, että minun on keskittyttävä suoritukseen 100% että Akka saa sen tuen minusta. Eiköhän tämäkin liike treenamisella vahvistu.
Tämän jälkeen uutena asiana meille tuli liikkeestä maahanmeno. Tätä nyt sitten vain kotireeneissä reenaamaan ahkeraa.
Lopuksi toinen uusi asia eli kaukokäskyt istu - maahan. Tätä emme ole reenannut aikaisemmin. Muutaman kerran olemme Akan kanssa kokeillut ottaa istu - seiso vaihdoksia, mutta emme istu - maahan menoja. Nyt mietin, että onkohan näillä merkitystä, että kummin päin nämä opetetaan, että onko sillä väliä vai ei??? Jos joku tietää, niin antakaas vinkkiä ;)

Mutta kyllä oli taas pitkästä aikaa kivaa!!! Niin oli myös Akalla, häntä heilui kaiken aikaa iloisena ja tekemisen into oli kova. Toki Akka välillä kuikuili myös kavereita, mutta uskoi kuitenkin, ettei nyt voi leikkiä kavereitten kanssa. Nyt en edes lopuksi päästänyt Akkaa leikkimään, koska en yhtään tiedä, miten yskä tarttuu, joten ajattelin parhaakseni pitää Akan erillään muista, ettei yskä tartu.

Tiistaina on sitten seuraavat reenit :)