Tokon aiheena tänään seisominen.
Vaikka emme tätä nyt lähiaikoina olekkaan treenannut niin ihan hyvin sujui ja Akka ihan selvästi on tajunnut tämän jutun. Pystyin ottamaan liikkeestä seisomisia ja pääsin jo etääntymään Akasta jonkun verran. Sainkin vinkkejä, kuinka voin liikkua. Muutenkin sain vinekkäjä omaan liikkeeseeni tänään.
Tätä seisomista jatketaan kotiharjoituksin.
Aluksi otettiin luoksepäästävyydet. Tässä on Akalla vielä treenaamista, kun Akka meinaa aina pompata päin. Eli nyt vain pitää olla tarkkana, että peppu pysyy maassa, kun liikkeenohjaaja käy tervehtimässä ja koplailemassa. Akka kun tykkäisi myöskin moikata ja heittää ainaki yhden pusun ;)
Sitten otettiin seurramista, käännöksiä ja täyskäännöksiä, jotka olivatkin meille uusi juttu. Tässäkin kuulemma hidastelen. Hitauteni johtuu ihan vain epävarmuudestani, mutta eiköhän se treenaamiselala parane. Seuraaminen ok. Olisin kyllä taas kaivannut hieman enemmän sitä belgipoweria ja paikkakin taisi välillä elää, mutta muutoin ihan ok. Käännökset sujui ihan ok. Varmuutta vain enemmän kehiin.
Lopuksi paikalla makuuta. Hyvin Akka kesti. ei kertaakaan noussut. Kävin palkkailemassa välillä. Tosi hyvä, kun tämäkin alkaa varmentua. Tänään Akka ei juurikaan häiriötä ottanut. Ja oikein ääneen ajateltiinkin, kuinka Akka ja Sulo (kurssin rääväsuut) ovat rauhoittunut ja kehittynyt ja kestävät tehdä toistensa lähellä hommia. Tosi hienoa nähdä edistystä! Hyvä me!!! :)
Ensi viikolle ei tullut mitään uutta aihetta vaan ensi viikolla käymme taas läpi näitä kaikkia liikkeitä joita nyt olemme treenannut eli tämmöine väli tsekkaus. Sovimme myös, että lähdemme tokon jälkeen porukalla kimppalenkille. Pääsee koiruudet keskenään peuhaamaan ja juoksemaan kunnolla.
Nytkin kovasti olisivat keskenään halunneet leikkiä, mutta toi Nekala on niin vaarallinen paikka tähän, kun autoja vilisee joka suunnasta. Mutta hihnan turvin ovat saaneet vähä riekkua. Ensi viikkoon!

Iltaruoalla kakeja i - m - i vaihdoksin ja lopuksi paikalla makuuta. Kävin jopa toisessa huoneessa ja hyvin kesti Akka. Vapautus ruoalle ja sitten nukkumaan :)