Tottistelujen jälkeen menimme hakuryhmämme kanssa syömään pizzat ja sitten hakuilemaan täydellä vatsalla :)
Akalle otin taas neljä maalimiestä samalla kaavalla kuin aikaisemminkin ei kävin ottamassa hajut ensiksi etukulmista ja sitten lähetykset. Meni hyvin suoraa ja nappiin. Ykköselle mennessä oli hämy piilo matkalla, joka piti käydä nopsaa tarkistamassa, mutta kun tajusi, että hajua ei sieltä tule, niin jatketaan matkaa suoraa mm:n luokse. Sitten kakkosellelle ja hyvin! Sitten käytiin ottamassa hajut vielä kolmoselta ja neloselta. Kolmosen mm oli pahvilaatikossa piilossa. Kolmosella oli myös rykelmä tyhjiä muita piiloja. Hajun otossa Akka haisteli hieman kaikkia, mutta sai kuitenkin oikeasta piilosta hajun. Neloselle mentäessä oli mm:n lähellä pieni teltta ja hajun otossa ilmeisesti reagoin siihen, kun Akka oli ottanut hajun teltasta. Mutta tosiaan ajattelin, että nyt nappasi hajun ja lähdin pois. Lähetys kolmoselle, joka meni hyvin. Neloselle Akka ei meinannut millään lähteä ja tulikin aina takaisin tyköni. Lähetin uudeleen ja taas uudelleen, kunnes sitten itsekkin pikku hiljaa etenin mm:n luokse. Lopuksi kuitenkin Akka löysi ja sai mitä mahtavimmat palkat ja kehut, kovasta työstä! Minä olin taas tukinnut koirani väärin :( Niin ja nelosella Akka meni useaan otteeseen tämän teltän sisään ja pyöri tetassa. Tästä päättelin, että hajun oli ottanut teltasta mutta ei maalimiehestä. Maalimies oli teltan takana puskassa. Todella vaikea koiran moista osata, kun ei ohjaaja osannut ohjata koiraa oikeae hajuähteelle! Tyhmä minä :(
Tähän kuitenkin loppui ja huonohko fiilis jäi. Lopuksi Akkaa syötetiin ja kehuttiin.
Suunnittelimme jo huomista treeniä vähän etukäteen. Ajattelimme, kun tulemme samaan paikkaan, niin teemme niin, että etukulmissa mm on samoissa piiloissa kuin tänäänkin ja lähetän Akan heti ilman hajun hakuja. Apua! Kolmoselle ja neloselle ilmeisesti haen hajut. Mutta tosiaan, näistä asioista sitten vasta huomenna... Toivottavasti huomenna onnistaisi!
Niin ja pakko näitä piilotreenejä on ruveta tekemään, että alkaa oppimaan näiden piilojen merkityksen. Ehkäpä toukokuu olisi tähän asiaan hyvä ajankohta, koska silloin emme metsässä enää ole.

Nyt siirtämään kellot ja hyvät yöt!