Tänään aamupäivästä suunnattiin hakutreeneihin samaan paikkaan kuin eilen oltiin.
Neljä maalimiestä ja lähetykset suoraan. Mm:t ovat samoissa piiloissa kuin eilenkin. Akan mm ovat olleet siis jo pitkään 50m syvällä. Ja lähetykset aina keskilinjalta.
No niin siis... Tulin Akan kanssa alueelle ja Akka oli heti valmiina koitokseen, joten lähetin Akan ykköselle. Akka lähti  täysin suoraa ja todella kovalla vauhdilla maalimiehen luokse. Ei siis mitään ongelmia. Samoin meni kakkonen, kolmonen ja nelonen. Todella upeasti!! Maalimiehet kuskasivat Akkaa puoleen väliin jossa minä odottelin pikku haku-petoani :)
Akan vauhti ei hyydy ollenkaan vaan se jaksaa vetää täysillä loppuun saakka. On se melkoinen. Välillä ihan itseä huimaa tuo vauhti. Vain oksat napsu, kun matkalla katkeaa. Vielä lopuksikin Akalla on kova meno päällä, mutta keskellä sitten, kun mm:t syöttävät herkkuja, niin Akkakin tajuaa, että hommat on hoidettu.

Haun jälkeen Sari kysyi meitä lenkkikaverikseen ja kovasti olimmekin menossa, mutta sitten tajusin, että HUPS, Akalla on juoksut :) Siis eihän me voitu todellakaan lähteä! Olisihan siinä sitten oltukin ihmeessä, jos kolme bordercollie urosta olisi Akan astunut :))

Ennen kotia poikkesimme Kalan amiksen p-paikalla leikkimässä. Leikittiin kaksi eri sessiota pinellä nahkapatukalla. Leikki nyt ei mennyt kovin kummoisesti. Leikki kyllä, mutta kaipaan siihen vielä sitä -jotakin-. Kai se sieltä vielä tulee.

Kotona sitten lähdimmekin metsään lenkkeilemään.