Tein Akalle jäljen tuohon meidän lähi pellolle. Olikin vaikea alusta, kun oli vanhaa kuivaa heinää aika paljon ja pikkuisen vain uutta. Samoin pohja oli märkä, mutta ei kuitenkaan lillukkoinen. Tein 80 askelta. Hyvin lähti ja etenikin suht mukavasti. Sitten Roosa kaahasi pyörällään kovasti huutaen, että WRUUUMMM, WRUUMMM :) Mitä te teette??? Yritin antaa kädelläni merkiksi, että pitäisi olla suht hiljaa, mutta ei Roosa sitä tietystikkään hoksannut. No Akalla meni vähä pasmat sekaisin ja sitten näki myös jäljen päässä olevan jälki kipon ja oli jo sinne menossa ja unohti koko jäljen. Blääh... Meni kuitenkin pienellä avustuksella jäljen loppuun ihan ok ja meni taas maahankin ennen kipon aukaisia. Nyt pitää asiasta keskustella ja miettiä, että miten tästä nyt sitten etenesi eteenpäin. Ja onko se kippo siellä jäljen päässä hyvä vai ei. Ainakaan vielä....

Olin menossa tenniskentälle, mutta jätin menemättä, kun naapurin hurjat koirat siellä möykkäsi niin kovasti. Olisi vain turhaan tullut ylimääräistä häiriötä, kun ne koirat kuitenki olisi meitä haukkunut, kun naapurit itse ei pihalla ollut. Näimpä sitten tottisteltiin ihan kotipihassa. Teimme pikkuisen perusasentoa ja kontaktia. Käännöksiä oikealle, jotka alkaa pikkuhiljaa taas toimimaan. Ei kuitenkaan vielä mitenkään hyvin, mutta kyllä se sieltä paranee. Paikalla seisomista ja maahan menoja. Otettiin myös liikkeestä istumista, ihan ok. Lopuksi leikittiin tennispalloilla ja narupallolla. Ihan hyvin :)

Meillä on ollut tänään kova neuvola päivä. Oli Siirin 1,5v neuvola, jossa myös lääkäri. Kaikki on Siirillä hyvin. Kasvaa tasaisesti ja muutenkin reipas ja terve tyttö. Hyvä :) Siirin neuvolan jälkeen oli mun äippäneuvola, jossa tsekattiin mun ja vaavikin terveys. Kaikki myös meillä hyvin. Nyt vain pitää himmata sitä hakuilua. Ei kovia juoksuja eikä muutenkaan kovia "urheilusuorituksia" supistelujen vuoksi. Masu on mulla kuulemma aika alhaalla jo ja vauvakin suhteellisen alhaalla, joten senkin vuoksi pitää himmata, että vauva syntyisi sitten normaaleilla viikoilla. Olen nyt 34 viikolla ja kun menee vklla 37 niin silloin lasketaan, että vauva syntyy normaaliajassa ja keuhkot ovat kehittynyt. Ennen sitä siis vaavikin on hyvä vielä olla möllötellä masussa. Mutta muuten siis kaikki hyvin ja voin pk-leirillekkin lähteä hyvin mielin, kunhan vain otan iisisiti ;) Mutta on se hienoa ja hyvä fiilis, ku kaikki arvot on kohdillaan ja vaavikin sydän jumputtaa lujaa ja hyvin siellä masussa. Kovin on eläväinen vaavikki :)

Iltaruoalla kakit ja metallikapulanpitoa.