Käytiin päivällä Niihamassa kokeilemassa tottista pitkästä aikaa. Kauhee sää! Yöllä satanut räpäskää ja sitä lossakkoa maassa ja nyt taivaan täydeltä vettä.

Kentällä oli porukkaa ja Akka otti hieman häiriötä. Otettiin vain kontaktia ja perusasentoa. Ei sitten huvittanut yhtään mitään muuta tehdä, koska ihan selvästi Akalta se moottori puuttuu! Ihan tyhmää yrittää ylipään mitään tottistella namipalkalla, ku sillä ei sitä kunnon kipinää saa! Kontakti karkailee ja muutenkin se olemus semmoista "löysää".
Kokeilin sitten leikittää, mutta eipä leikki oikein innostanut. Olin lähdössä jo autolle, kun Akka hieman heräsi ja otin heti lelun esiin ja rupesin leikittämään. Akka innostuikin kentällä mukavasti leikkimään ja leikittiinkin hetken aikaa ja sitten autoon. Mutta ei jäänyt hyvä fiilis kuitenkaan. Aika surkeeta :(
Olen sitä mieltä, että ne temput saa kyllä opetettua vaikka kuinka ja se on nähtykin, että kyllä Akka ne temput oppii, kun opettaa, mutta se "juttu" on hukassa! Ja haluaisin nyt nimenomaan panostaa siihen "juttuun" ja kunnon moottorin syttymiseen.
Saas nähdä tuleeko semmoista koskaan vaan joudunko tyytymän puolinaiseen.... Vielä ei tiedä ellei yritä!

Kävimme vielä Nekalassa kentällä tekemässä pienet seuruu sessiot, jotka huonosti tietysti ja lopuksi leikkiä. Nyt leikki innokkaammin ja tarjosi leluakin mulle takaisin. Leikki taisi kestää kuitenkin liian kauan, koska lelu tippui suusta ja unohtui, joten blääh...
Huomenna uudella yrityksellä taas.