Olen tässä huomannut nyt, että mun olo alkaa tukaloitumaan päivä päivältä enemmän enkä enää oikein kykene taipumaan ja heilumaan Aksun kanssa. Nyt siis vapaa-ajat meneekin meillä lähinnä rauhallisiin lenkkeilyihin ja leikkimiseen, koska sitä moottoria haluan vielä kaivella ennen lomaa.

Nyt siis alamme ottaa Akan kanssa rennommin.

Vielä ennen vauvataukoa meillä olisi seuraavat ohjelmat edessä:

- yhdet tai kahdet hakureenit omassa ryhmässä

- mustien pk-leiri Punkalaitumella huhtikuun vipa vknloppu

- tokokurssi, joka kestää vielä 4 kertaa

- Tavesin tehotottis kurssi 4 kertaa alk. 28.4. (tätä pitää vielä harkita, että menemmekö mukaan, koska viimeinen kerta on silloin, kun on mun laskettu aika)

- Esineruutu iltamat tässä huhtikuussa en nyt muista päivää (pitääkin asia tarkistaa)

- Muutamat piilotreenit

Mutta tosiaan meidän treenaaminen nyt sitten pikku hiljaa hiljentyy ja jäämme odottelemaan vauvan tuloa :) Minulla alkaakin olemaan jo melkoinen olo tämän masun kanssa. Ja nyt loppu-ajastahan masu vaan entisestään kasvaa, kun vauva kasvaa.

Mutta kyllä meillä aika kuluu Aksun kanssa ilman treenejäkin. Nyt olemme täällä pessyt tulevalle vauvalle vaatteita valmiiksi kaappiin. Sitten onkin vuorossa sängyn ja vaunujen laitto. Pitää ottaa esille turvakaukalo ja pakata kassi sairaalaan menoa valmiiksi. Lähtöhän voi tulla koska vain. Pikkuhiljaa tässä touhataan. Sitten meidän intohimoksi on tullut taas pihan laittaminen. Siellä meillä kuluu aivan mainiosti aika. Akka kantaa keppejä sun muita suussaan ja touhaa juuri siellä missä minä ja Siirikin :) Akkakin tykkää raivata. On huomannut, että minä kiskon pajuja juurineen maasta, niin Akka on erittäin hyvä apu tässä asiassa ja repii pajuja siinä missä minäkin. On niillä pajun varsilla tykätty myös leikkiä. Mitä nyt rapa lentää ja roiskuu :)) Akka huoltaa myös hyvin Siirin naaman kurasta pois.

Akalla on vielä juoksut päällä, joten tässä odottelemme pikku hiljaa niiden lppumista.

Mutta aah.. mitä nautinnollista elämää, kun mihinkään ei todellakaan ole kiire :) Vielä, kun tuo sade loppuisi ja aurinko alkaisi paistamaan, niin sittenhän olisi aivan täydellistä !