Jes, sain tänään uudet aisat silmälasiin ja nyt taas elämä helpottaa, kun ei tarvi enää taiteilla teippi patenttien kanssa :)

Uusilla lasilla menimme sitten Pirkkalaan samaan paikkaan kuin aikaisemminkin, niin ottamaan pikkaset tottistelut. Pätkä seuraamista, perusasentoa, joka nyt hukassa. Oikealle käännöksiä, jotka alkaa sujumaan, vaikka ei vielä ole niin hyviä kuin olivat joskus. Pieni paikalla makuu ja sitten maahan menoja ja paikalla seisomista. Ihan ok. Otin vain yhden session. Sitten toisessa sessiossa vain olla möllöttelimme. Akka ja minä katselimme mitä muut puuhasivat. Akka oli erittäin mallikelpoisesti tänään :)

Nyt onkin sitten Aksulla tiedossa vapaa viikonloppu. Ehkä jäljestetään ehkä ei... Saas nähdä ehditäänkö. Nimittäin meille tulee Sampsa, Lissu ja Ville ja ne on lupautunut hoitamaan tätä meidän koko katrasta ja me päästään Pasin kanssa kaksin jonnekkin. Ihan luksusta!!! Ainakin puutarhamessuille menemme, mutta sen jälkeen kaikki on vielä ihan auki. Niin ja varmasti käymme jossakin myös syömässä. On tosi kiva lähteä Pasin kanssa kaksin jonnekkin. Tekee meillekkin hyvää :) sitten taas jaksaa arkea ahertaa.

Eli hyvät viikonloput nyt vain jo kaikille :) Nauttikaa auringosta!