Iltalenkille, kun lähdettiin olin päättänyt, että mennään tsekkaamaan tenniskentän kunto. Otin mukaan tietysti asiaan kuuluvasti kaksi tennispalloa ja yhden narupallon mukaan :)
Emme olekkaan sitten syksyn jälkeen tenniskentällä käynyt. Koska se on ollut ihan kamalassa kunnossa. No nyt käpsyttelimme kentälle ja kenttä oli todella hyvässä kunnossa. Oli oikein kiva siellä peuhata!
Aloitettiin leikkimisellä kahdella pallolla. Oikein mahtavasti meni ja Akka oli erittäin innoissaan. Lopuksi otin narupallon esiin ja hetsasin tällä Akkaa ja Akka kävikin kuumana narupalloon ja vastusti vimmatusti, annoin voittaa ja Akka tuli tyköni innoissaan pallo suussa. Sitten hieno luovutus. Otin perusasentoa ja kontaktia. Myös käännöksiä oikealle, jotka huonosti ja vinoon. Palkkana omat nappulat. Kun tuli onnistuneita suorituksia, niin pallo lensi :) Akka juoksee hyvin pallon perään ja tuo palloa minulle, jonka jälkeen toinen pallo lentää ja sitten vielä narupallokin, jonka otan aina viimeseksi esiin. Hienosti! Sitten vielä uudelleen perusasentoa, kontaktia ja käännöksiä oikealle. Onnistumisesta sama leikkihomma ja into jäi päälle! Hyvä! Hyvin meni.
Voi, kun tuota räpäskää ei sataisi enää eikä vettäkään enää, nimittäin kentällä on todella hyvä ottaa nyt tottista ja leikkiä, joten pitää toivoa, ettei säät kurjenna tilannetta.
Voi ja miten kummassa saan tämän siirrettyä sinne kentälle, jossa on niitä muita???
No ehkä kuuntelen Heidiä ja Pasia, että maltan oman oloni ja annan Akalle aikaa sopeutua asiaan, niin eiköhän se sitten pikkuhiljaa siirry myös sinne muille vesille. Koska tämä "juttu" on olemassa ja tämän siirtää haluan. No malttia, malttia ;)
Tämän jälkeen lähdimmekin käpsyttelemään lenkille, Akka tietysti juoksi kuin mikäkin mielipuoli, ihanassa pienessä vesisateessa.

Ajattelin huomenna Niihamassa kokeilla näitä samoja leluja, jos näissä olisikin se juju. Toivottavasti!

Ennen lenkkiä kokeilin Akalle uutta esinettä esineruutuun ihan vain tässä sisällä. Mun omaa lompakkoa. Heitin lompakon tielle tietämättömille ja Akka lähtikin kovalla vauhdilla lompakon luokse, otti heti suuhun ja hienosti toi mulle tiputtamatta. Otettiin muutama toisto ja hyvin. Nyt sitten vain lompakko mukaan metsään :)

Iltaruoalla pienen puukapulan pitoa. Olen ruvennut pikkuisen aina välillä kokeilemaan kapulaan sormilla, että pitävyys tulisi vieläkin paremmaksi, eikä Akka kuvittelisi, että aina, kun sormeni tulee lähelle kapuaa, niin se tarkoittaisi kapulan luovutusta. Ihan ok meni. Sitten kakeja i - m - i vaihdoksin, ok. Sitten otin vielä perusasentoa ja oikealle käännksiä. Nämä nyt tökkii aika mukavasti. Lopuksi paikalla seisomista ja iltaruoka palkaksi.