Tytöillä (Eerikalla ja Roosalla) alkoi jalkapallo kausi tänään. Jalkapalloa onkin kaksi kertaa viikossa. Tytöt ovat ihan tohkeissaan. Tällä kerralla olin minä kuskina ja otin Akan tieysti mukaani. Mikäs parempaa häiriötä, kun kiljuvat pikkutytöt jalkapallojensa kanssa ;)
Välillä mammuskeltiin ja ihmeteltiin kentän puuhia kentän laidalla. Välillä kävin tekemässä paikalta käännöksiä oikealle, jotka ihan ok jo. Tein myös liikkeestä istumisia, jotka ok. Paikalla seisomista ja paikalla makuuta, jotka ihan hyvin. Nopeutta liikkeisiin kaivattaisiin, mutta ehkä nopeus kaivetaan esille, kun varmuus on tullut.
Välillä myös käveleskeltiin pitkin kentän laitoja ja nautittiin niin ihanasta kesäisestä säästä. Menipä yksi koirakin meidän ohitte, jolle Akka meinasikin tykätä haukahdella. Otin Akan syrjemmälle ja pysähdyin paikoilleni. Aina, kun Akka yritti haukkua, murisin ja Akka otti kontaktin ja tästä palkka. Kohta Akka ei enää yrittänytkään koiralle haukkua. Hyvä, hyvä!
Siis tämä koira oli ainut häiriö Akalle. Akka ei ottanut häiriötä pyöräilijöistä, lenkkeilijöistä, rullaluistelijasta, sauvakävelijästä ja näistä pallottelevista tytöistä. Saan kyllä tästä olla onnellinen :)