Ei sitten menty Niihamaahan tottistelemaan, kun kuulemma kenttä ihan lillokolla, joten mitä turha sinne mennä itseä kastelemaan.

Treenattiin siis Pirkkahallin lähellä olevalla kentällä. Häiriötä oli mukavasti. Otin Akan kanssa perusasentoa, kontaktia ja pätkiä seuraamista ja käännöstä oikealle ja vasemaan, jotka ihan hyvin. Palkkasin namilla. Akka ei välittänyt häiriöstä mitään. Sari sanoi, että Akalla on paikka hyvässä kohtaa ja minä voisin keskittyä omiin käsiini. Vasen käsi meinaa mennä helposti taskuun, jota Akka elposti katsoo. Samoin voisin kiinnittää huomiota siihen, että en puhu paljoa ;) Tullut mulle tapa, että helposti kehun Akkaa. Käännökset paikalta oikealle ei sujunut. Akka pomppaa kyllä ylös mutta menee minusta kauemmas. Tähän saattaa olla syynä se, kun astuin Akan hännän päälle taannoin ja tästä jäänyt Akalle epävarmuutta. Voi raukkaa. No pitää vaan opetella asia uudelleen, niin eiköhän se siitä. Eka sessio meni mallikkaasti :)

Keskustelin siinä sitten Akan leikkimisestä ja tultiin kaikki siihen tulokseen, ettei Akan tarvitse koskaan leikkiä, jos ei halua, koska nameilla toimii. Mutta tietysti aina pikkuisen voin leikittää. Tästä nyt ei saa tulla mikään kynnys kysymys.

Toisessa sessiossa kokeiltiin niin että minä leikitin Akkaa ja Sini piti Akasta kiinni. Ei Akkaa kiinnostanut leikkiminen yhtään ja tässä astui sitten häiriöt mukaan. Akka kiinnostui kaikesta muusta. Mutta sitten kun sanoin sivulle, otin namin ja palkkasin, niin tästä Akka innostui. Leikitin sitten namipalalla :) jota Akka tykkäsikin saalistaa. Tein paikalla seisomista ja paikalla makaamista, jotka hyvin. Kolmannessa sessiossa tein vain pelkkää kävlyä (seuraamista & kontaktia, ilman käskyä) kun Sini ja riesa leikki ja riekkui. Menimme todella läheltäkin välillä ja hyvin pysyi kontaktissa ja oikeassa paikassa, hyvä. Kun olimme niin, että Akka ja Riesa olivat todella lähellä toisiaan, niin siinä Akan kontakti herpaantui Riesaan, mutta korjasi hyvin ja tästä heti palkka. Ihan hyvät treenaukset! Kun muut lähtivät jo kotiin otin Aksun vielä autosta ja istuskeltiin kentällä ihmetellen maailman menoa ja välillä leikittiin narupallolla.

Kotimatkalla poikettiin Kalan amiksen pihamaalla olevalle nurmikolle tekemään jälki. Innostuin jäljen tekemisestä, kun olin katsomassa Sarin ja Troyan jäljestystä sunnuntaina. Tein Akalle 80 askeleen jäljen ja jäljen päähän laitoin pikkukipon jossa jauhelihaa ja maksaa. Maksalla tein jäljen. Aluksi Akka oli ihan täpinöissään ja sekoili ensimmäiset askeleet, mutta hyvin tasaantui ja teki ihan hyvin loppuun saakka. Hyvin siihen nähden, kun emme ole jäljestäneet kuin viimeksi lokakuussa. Kippo oli jäljen päässä ja kun Akka tuli kipon luokse alkoi haistelemaan innokkaana kippoa, minä kehuin ja hieman polvistuin, niin Akka meni itsenäisesti maahan makaamaan, josta purkki sitten aukesi ja Akka sai herkut kitusiin :) Ihan kiva fiilis jäi ekasta jäljestä. Jos vaikka huomenna lisää ;)

Iltaruoalla pienen puukapulan pitoa, kekeja i-m-i ja paikallamakuu josta palkaksi ruoka.