Aamulla oli neuvola, jossa sitten todettiin hemppareiden laskeneen, joten joudun maanantaina labraan, jossa hempparit otetaan. Lääkäri sanoi, että mittarit voi välillä valehdella, joten labrassa ainaski tulee oikea tulos.
Sitten verenpaineet oli noussut melkoisesti, joten nyt pitää elää rauhallisesti. Kaikki kiellettiin. Mutta ei kuitenkaan tarvi maata sängyssä pelkästään. Rauhallisesti, kun ottaa niin ihan ok.
Voipi olla että näihin paineisiin johtui, kun mun oma th oli poissa ja hänellä oli tosi nuori sijainen. Heti huokaisin ja ajattelin, että no niin justiin.
Ei mulla ole mitään vastaan harjoittelijoita, mutta tässä tilassa haluan varman th:n itselleni ja tämä sijainen ei oikein varma ollut ja sai minut hieman pelokkaaksikin.
Vauvalla kuitenkin masussa kaikki ok ja kasvanut. Lääkäri sanoi, että vauva on ihan valmis syntymään koska vain, että nyt ollaan jo turvallisilla viikoilla. Nyt tietysti toivonkin sitä, että vauva syntyisi pian, ettei tarvitse ruveta kärvistelemään näiden paineiden kanssa.
Maanantaina mulla on myös verenpaineista kontrolli, joten toivotaan, että kaikki olisi kunnossa.

Nyt siis vietämme täällä iisiti vappua ja nautimme kesäisestä säästä ja ulkoilusta.
Nyt unohdan koiran koulutuksen toistaiseksi! Nyt vain olla möllöttelen :)

Akka oli myös tänään lääkärillä. Akan oikea silmä tutkittiin, koska se taas rähmii. Mitään vikaa ei löytynyt ja lääkäri Ville ajatteli, että pölystä saattaa johtua, joten ihan normaalia putsausta vain. Akka sai myös kaikki rokotukset kuntoon kahdeksi vuodeksi. Ostettiin myös punkkipanta, koska tänään Ville lääkäri sai nypätä Akasta ensimmäisen punkin pois.

Hyvää vappua! Saas nähdä, koska taas palaan ruotuun... ;)