Aamulla lähdettiin neuvola kontrolliin. Verenpaineet oli kohdillaan, joten ei hätää :) Myös hb oli hyvä. Eli kaikki kunnossa ja seuraava neuvola 16.5. Synnytys lähenee lähenemistään.... saapa nähdä, koska vauva tulee.

Illalla menin Akan kanssa Niihamaahan tottistelemaan. Akalla oli oikein hyvä vire päällä. Teimme pätkän seuraamista ja käännöksiä oikeaan. Hyvin. Sitten liikkeestä istumisia vähän, ihan nooh.. ok. Sitten namilla leikittäen maahan menoja ja kylläpä muuten tuli vauhtia. Oikein hienoja ja nopeita maahan menoja tulikin, hyvä. Lopuksi leikittiin narupallolla ja tässä vaiheessa Akka meinasi ottaa häiriötä muista, mutta kun vain jaksoin ja jaksoin hetsata ja innostuttaa Akkaa leikkiin mukaan, niin lähtikin kivasti leikkimään. Annoin Akan enemmän saalistaa lelua, että viettiä tulisi. Sitten annoin ihan pari kertaa voittaa jonka jälkeen leikki lopetettiin ja autoon. Ei leikki vielä mitään räiskyvää todellakaan ole, mutta parempaan suuntaan kuitenkin. Eli tätä jatketaan.
Toisessa sessiossa otin vain leikkimistä ja nyt ei ottanut edes häiriötä muista ja tykkäsi saalistaa palloa innoissaan. Lopetin leikin siihen kun sai pallon kiinni. Annoin voittaa ja autoon. Hyvä, hyvä!
Nyt ainakin tämä pallo kiinnosti myös häiriössä, joten tällä pallolla jatkamme, koska se saa Akkaa edes pikkuisen syttymään.

Mukava oli myös jutella harrastuskavereiden kanssa. Osa porukasta lähti hakuilemaan... Olihan hyvä tuulinen sää heille hakuttamiseen. Toivottavasti olisi hyvät reenit.
Kaiholla katselin heidän peräänsä ku hakumettään lähtivät....

Olipa kivaa mulla ja Akalla molemmilla ja kiva oli sitten taas tulla kotipuoleen :)

Iltaruoalla teen noutokapula reeniä ja paikalla seisomisen.