Hei vain pitkästä aikaa :)

Meillä sujuu ihan kivasti. Uudella tulokkaalla ihanaisella pikkuisella neidillä on välillä vatsan väänteitä. Mutta ei kuitenkaan mitään pahoja vaan ihan normaaleissa kantuumeissa vielä mennään. Vauveliini lähinnä nukkuu ja syö. Ensi viikolla meillä on ensimmäinen lasten neuvola. Kuinkahan paljon tytteli on kasvanut?

Tänään aloitin Aksun kanssa tottis muistelot.
Kotipihassa muisteltiin seuraamista, sivulle tuloa, maahan menoa, paikalla olemista, istumista ja seisomista. Käsiavustuksella kaikki sujui ihan ok. Hidasta meno oli. Kaikki kuitenkin sujui ja meni oikein. Vauhtia vain lisää ja avut pois! Sitten otettiin kotipiha esineruutua. Minulla oli muutama esine, joita heittelin pitkin poikin (pihan pöheikköön) ja lähetin Akan hakemaan. Akka lähti tosi kivasti hakemaan ja todella kivasti toikin esineen mulle. Muutaman kerran tätä teimme ja lopetimme hyvään fiilikseen :) Akka oli niin innoissaan esineiden etsimisestä ja hakemisesta, että meni takaisin pöheikköön etsimään, että vieläkö sieltä jotakin löytyisi :D Hassu Akka!
Sitten vielä kahden lelun leikkiä, joka menikin oikein onnistuneesti.

Näistä on hyvä jatkaa muisteloita. Kahden lelun leikkiä pyrin nyt leikkimään mahdollisimman paljon ja aina, kun vain ennätän! Nyt, kun mun fysiikkakin taas kestää tämän leikkimisen :)

Olemme täällä myös tehnyt meidän pihaa. Multaa on levitetty ja vielä pitää paaaaljon levittää, että saataisiin nurmi istutettua. Kukkapenkkiäkin minä olen väkertänyt ja kesäkukkia istuttanut.
Niin ja juhannusaattona perjantaina 20.6. meillä vietetään ristiäisiä. Mikäpä uuden neidin nimeksi tuleepi ;)

Saas nähdä, koska saan niitä kuvia laitettua....