Mulla meinaa tämä blogin kirjoittelu jäädä... Nimittäin tällä hetkellä on muuta tekemistä kuin olla koneella. Ja näissä hommissa minä priorisoin koneella olon pois.

Mutta siis olemme treenannut kuitenkin:

Torstaina esineruutua:
Tallasin alueen. Vein Akan kanssa esineen yhdessä piiloon. Lähetin ja Akka menikin lelulle, otti suuhun ja oli tulossa luokseni. Aloin kehumaan ja riemuitsemaan, niin Akka tiputti lelun suusta teki U-käännöksen ja lähti takaisin. Juoksenteli minne sattuu ja taas tuli vaikutelma, että ettii äijiä.
No siinä mietin että mitä tehdä pitäisi ja ajattelin, että juoskoot, ei se sillä mitään saavuta ja kun luokseni tulee saa palkat. Kohta tulikin luokseni ja sai namia.
Otin lelun uudelleen käsittelyyn. Heittelin lelua aluksi yksin eli hetsasin leulla Akkaa, että kiinnostui lelusta.
Heitin lelun ruutuun ja Akka meinasikin lähteä lelulle, mutta estin hihnalla. Vasta, kun irroitin hihnan ja lähetin, niin pääsi menemään. Ja menikin innoissaan lelulle, otti suuhun ja toi luokseni. Bileet pystyyn! Kolme onnistunutta suoritusta eikä kertakaan enää lähtenyt juoksentelemaan pitkin poikin!
Onnistuneeseen suoritukseen lopetettiin, jesh!
Nyt pieni tauko esineisiin ja saa Akka mietiskellä asiaa.

Noutokapulaa olemme treenattu sillä tavalla, että olen heittänyt kapulaa ja palkannut siitä, että on tuonut kapulaa minulle. katsotaan nyt, että miten tuon luovutuksen saisin onnistumaan. Pikkuhiljaa...
Pikkukapulalla olen tehnyt pito harjoitusta, joka on onnistunut, niin, että olen kevyesti laittanut kapulan Akan suuhun ja palkannut kun on pitänyt hyvin ja irroittanut vasta, kun on saanut luvan. Hankaluuksia on tuossa luovutuksessa.

Hakureenit sunnuntaina:
Olin hakuilemassa pitkästä aikaa Sarin ja Jarin kanssa. Hieman jännittikin, että miten reenit menee, ku hakuiltu viimeksi leirillä :)
No mutta ei Akka mitään ole unohtanut vaan ehkä päinvastoin motivaatio noussut! Tiesi heti mitä olemme menossa tekemässä ei paljoa tarvinnut kertoa.
Otettiin kolme maalimiestä. Kävin rauhallisesti ottamassa hajut jokaisesta ja Akka ilmaisi hyvin, kun oli saanut hajun. Tai sitten minä vain todellakin olen oppinut lukemaan tuota koiraani, että tiedän varmasti koska hajun on saanut!!! Kun lähetin niin Akka meni sata lasissa täysin suoraan mm tykö. kaikki kolme pistoa täydellisesti!! Eli treenit onnistui loistavasti. Kivaa!!! Lopuksi Jari ja Sari sitten rapsutteli, kehui ja palkkasi Akkaa sapuskalla.
Hakuilun jälkeen Akka kuunteli taas pamauksia. Tai ei se mitään kuunnellut, kun keskittyi jauhelihan syöntiin :) Ei korvallakaan reagoinut, kun pamaus kuului. Neljä pamausta taisi tulla. Hyvä, kun ei reagoi. Kuuro taitaa pamausten kohdalla olla, hyvähyvä!
Sitten vielä ennen kotiin lähtöä mentiin lenkille Sarin ja kolmen bc uroksen kanssa.
Kiva ilta oli pitkästä aikaa. Sitten nopeasti kotiin vauvan luokse imetykselle!!! Ja voi, kun olikin tullut jo vauvaa niin kova ikävä!

Lomailun aikana Akasta on tullut kuriton! Ei meinaa tulla autoon eikä meinaa muutenkaan uskoa lähinnä Pasia. Ei meinaa tulla luokse. Nyt on kurinpalautuksen aika!!! ;)

Meillä on ristiäiset tulevana perjantaina!