Tai oikeastaan esineisiin reagointia ja esineiden luovutusta.

Eilen illalla viljelin esineitä takapihalle ja lähetin Akan etsimään. Akka oli oikein innoissaan ja reagoi todella hienosti. Otti esineen suuhun ja toi minulle. Nyt ei esine päässyt tippumaan, kun olin lähellä. Bileitä pidimme aina kun esine nousi. Minulla oli myös nami paloja joilla myöskin palkkasin Akkaa. Lopuksi leikittiin kahden lelun leikkiä.

Tänään aamulla mentiin lähipellolle viljelemään esineitä. Eerika oli meidän matkassa. Esineet jäi liian lähelle ja häiriötäkin tuppasi olemaan aikas lailla, kun naapuri uli autolla ja pidättyi ja rupesi meille höpöttelemään niitä näitä. Sitten tuli vielä toinen nainen joka myös jäi siihen höpöttelemään ja näin marttakerho oli pystyssä juri meidän treeni paikassa, huh! No hetken mekin turistiin siinä ja Akka kävi rapsuteltavana naisten keskellä ja sitten taas jatkettiin etsimistä :) Akka löysikin kivasti esineet pellosta ja bileet pystyyn! Viimeiseksi tehtiin niin, että Eerika vei esineen pellon toiseen runaan ja heitti sen loitomalle pöheikköön (ettei Akka mene jäljestäen) ja palasi takaisin. Akka näki kyllä tilanteen. Läetin Akan ja Akka meni suoraan esineen luokse. Kun esine oli pöheikössä piilossa joutui Akka paikantamaan esineen nenällän, hyvähyvä! Otti esineen suuhunsa ja lähti tuomaan esinettä minulle. Yritin olla hiljaa, etten kehuisi liikaa, koska silloin esine tippuu. No en saanut oltua hiljaa ja rupesin iloitsemaan, niin esine tippui suusta. Blääh!!! No juostiin yhdessä esineen luokse takaisin, jolloin Akka otti esineen suuhuhn ja antoi esineen mun käteen, josta kehuin kovasti! Sitten vaan biletettiin esineellä ja lopuksi taas kahden lelun leikkiä.

Nyt pitää taas miettiä esineruutuiluin jatkoja.... Pitäisikö tallata alue pellolta ja tiputella esineet sinne samalla, mutta kuitenkin niin tosiaan että Akka näkee. Nimittäin nyt ei tallattu. Taidampa siis jatkaa pellolla ja niin, että tallaan alueen ja samalla esineet tipuu alueelle. Joops....

Ompas painostavan kuuma pihalla. Pilvi poutaa. Saas nähdä alkaako satamaan.

Tänään jatketaan vadelmien poimimista.