Tänään aamulla tas kurkku ihan tulessa :( Ei tauti vielä meinaa talttua!!!

Kotipihassa pikkuisen seuruuta, joka suht ok. heidiltä neuvoksi palkkaukseen, että laitan Akan tavoittelemaan namia, ettei nami tipu suuhun kuin kulta tarjottimella. Just! Näin ehkä Akallekkin tulee haastetta enemmän peliin, kun joutuu tavoittelemaan. Pikkukapulan kanssa leikkiä, siten kuinka heidille Korrit neuvoneet toko-leirillä. Kiitos heidille hyvästä tiivistelmästä! ihan kuin itsekki siä olisin ollut. Eli kapulalla hetsausta, kapulan heitin, pidin Akasta kiinni, päästin menemään sanoin hae, Akka otti kiinni ja minä otin lärpän, jolloin kapula tippui ja Akka otti lärpästä kiinni. Toisella kerralla taas kapulaan kiinni, mutta nyt ei kapula tippunut kuin vasta jaloissani. Kolmannella kerralla jo näki kuinka kapulaa kohtaan oli Aksu innoissaan, mutta nyt Akka työnsi kapulan käteeni, jonka jälkeen otti vasta lärpästä kiinni. Noh, ihan sama tippuuko vai tuoko käteeni, pääasia on se, että en vaadi mitään ja vaan leikitään ja kapulan kanssa on kivaa. Nin jatketaan, koska tämä tuntuu kivalle :) Sitten maahanmenoja, jotka nyt hitaita ja epävarmoja, lopetus onnistumiseen. Lopuksi luoksetulo, missä Pasi avusti. Pasi hetsasi Akkaa samalla, kun minä menin pois päin, näin Akka tuli suurella innolla tyköni. Sitten lärpän kanssa leikkiä.

Voi kurjuus, jos tää mun tauti ei lopu :( Huomenna olisi tottista ja hakua. Kuinkahan käy? Noh, puolikuntoisena en lähde, koska toki haluan parantua.

Nyt se alkaa.... pimenevien iltojen pelastus..... Jonka suuren suuri fani olen.... mitä katson vaikka mikä olisi...... Siis BIG BROTHER!!! Jes!!!!