Se on sitten taas kuu vaihtunut ja nyt mennään jo elokuuta. Kyllä vain aika todellakin menee nopeasti.

Niin olenkos ilmoittanutkaan mikä on tullut meidän vauveliinin nimeksi? Me vietettiin juhannusaattona perjantaina ristiäisiä ihan perhepiirissä vain. Kummeiksi tuli Pasin sisko Marjut ja hänen miehensä Jari. Kastetilaisuudessa pappi siunasi vielä uuden kotimme. Tilaisuus oli kaunis. Oli ihanaa, kun kaikki läheiset isomummaa myöden oli paikalla. Vietettiin yhdessä näin myös juhannusta.

Nimeksi tuli Senni Mathilda. Senni on nyt reilu 2 kk vanha ja aivan ihana vauva :) Nukkuu yöt läpeensä! Minä imetän ja maitoa piisaa, kun neiti kasvaa sen verta hyvin, ettei tarvi murehtia.

Harmillista, kun kuvia nyt ei ole taaskaan laittaa, mutta meillä on nyt tällä hetkellä lainakone, koska meidän oma kone on korjauksessa. Sitä odotellessa...

Akan kanssa olemme käyneet katsomassa möllitokoilua. Samalla itse myös vieressä tokoilimme. Paikalla makuu alkaa sujumaan kivasti. Seuraaminen tarvii sitä poweria, joka välillä on nähtävissäkin. Nyt hinkkaamme jääviä ja lähinnä liikkeestä maahanmenoa. Noutokapula menee taas minun kädestä suuhun.

Viime maanantaina meillä oli tottista Niihamassa, joka ei sitten ottanut sujuakseen :( Akka oli kuin sunnuntai kävelyllä, joten eipä menty ryhmään vaan laitoin Akan takaisin autoon ja ajattelin, että tässä meidän tokotukset tällä kertaa. No hetken kuluttua otin autosta uudelleen pois, jolloin kontakti taas syntyi. Mentiin kentälle, otin muutaman liikkeestä maahanmenon ja tämän jälkeen vain leikkiä narupallon kanssa ja loppu. Tottistelun jälkeen Niihamaan mastolle hakuilemaan. Akalle neljä maalimiestä ja hain hajut jokaiselta erikseen. Päivä oli todella kuuma ja tuuli heikko, mutta eipä haitannut Akkaa. Akka meni luoti suoraan maalimiehen luokse into piukassa. Jokainen mm meni hyvin. Viimeiselle menin todella kehuen Akkaa otin liivit pois ja Akka sai kirmata minun ja maalimiesten välillä iloisesti.

Nyt täällä paistatellaan päivää vadelmia poimien. Nimittäin meidän pihassa on niin paljon vadelmia, että toivottavasti keritään kerätä kaikki talteen talvea varten. joten lähdempä takaisin vadelman poimintaan. Palataan taas!