Aamulla esineruutua:

Tosi hyvin meni! Aluksi tallasin Akan kanssa yhdessä saman alueen kuin eilenkin. Vein esineen yhdessä Akan kanssa ja palattiin alkuun. Lähetin Akan ja Akka meni suoraa esineen luokse ja toi esineen yhtä lujaa ja yhtä suoraa minulle. Hyvin! Yksi esine ja yksi kerta ja leikkiin lopetettiin.

Illalla esineruutua:

Eerika lähti mukaan. Eerika piti Akkaa ja minä kävin viemässä esineen samaan paikkaan. Lähetin Akan, eikä Akka mennytkään esineen luokse. Jumittui johonkin muuhun hajuun. Tuli tykö, lähetin uudelleen, meni muualle, kutsuin Akan luokseni ja yhdessä mentiin lelun luokse. Otin lelun ja menin vasenta reunaa pitkin yhdessä Akan kanssa, heitin lelun ja palattiin yhdessä Akan kanssa lähetykseen. Lähetin ja nyt Akka eteni suoraan lelun luokse ja toi yhtä lujaa ja suoraa esine suussa minun luokseni. Hurjat bileet ja tähän loppui! Huh, kun saatiin nyt tehdä tätä, mutta onneksi Akka jaksoi ja saatiin loppuun hieno onnistunut suoritus. Nyt vain pitää siis toistaa tällätavalla Akalle tätä, eikä lähteä vielä sooloilemaan asian kanssa. Etenin ehkä liian lujaa ja kuvittelin, että tähän asiaan olisi "oikotie-onneen" mutta kuinkas kävikään... blääh.... Oikotietä ei ole tässäkään!

Kotipihassa tottistelin.

Heittelin pikkukapulaa, josta palkaksi lelulla leikkiä (kiitos Heidi, on se hyvä, että sä oot siä leirillä) hyvin menee aina tällä pikkukapulalla, mutta 650g kapula on sitten eriasia. Nyt jätin suosiolla ison kapulan pois ohjelmasta. Sitten seuruuta ja hyi olkoon! Ihan niiin syvältä, että tällä seuruulla meidät dissattaisiin kokeista pois. No ei nenä kuitenkaan maassa viistänyt (onneksi), mutta Akka jätätti ja kulki hiljaa epävarmasti. Ihan selvästi seuruuseen on tullut epävarmuutta, miksiköhän??? No nyt tiedän minkä otan maanantaina puheeksi ja aiheeksi. Joten eiköhän tähänkin selvyys saada. Lopuksi vain leikkiä.

taisi tulla tehtyä liikaa kaikkea, koska mun oma oloni paheni. Saunassa käytyä olo oli todella tuskainen. Kurkkukipu taas päällä ja muutenki niin kurja olo :(

Noh, pitä toivoa, että tää menisi jo pian ohi!!!