Ja sitten taas maanantaina tottikseen Niihamaahan. Nooh.. vähäkö jännitti, että kuinka meillä menee, kun ollaan niin väsyneitä viikonlopun meiningeistä ja luoksetulon kissanruokakin jäi kotiin, joka huomattiin vasta matkalla. No sen päätin, että ryhmään en mukaan mene.

Juttelin aiheesta Sarin ja Pian kanssa, jotka neuvoivat tekemään vain jotakin helppoa ja kivaa.

Kun ryhmäläiset menivät riviin luoksepäästävyyteen / hampaidentarkastukseen niin tähän menin Akan kanssa myös. Akka osoitti oikein kivasti kontaktia. Nyt jo peppu pysyi mukavasti maassa, kun hampaat tarkistettiin. Hyvä, hyvä :) Kun Akalla näytti intoa olevan, niin leikittiin, otettiin ihan pieni pätkä seuruuta ja maahanmenoja, jotka ihan onnistuikin nyt. Pääasiassa kuitenkin vain leikittiin joka oli Akasta oikein kivaa. Lopuksi luoksetulo ilman kissanruokaa!!! Joka onnistui hyvin! Palkakasi taas leikittiin ja autoon. Ajattelin siinä, että jatkanko vielä, mutta sitten ajattelin että lyhyestä virsi kaunis :) Pääasia oli nyt se, että oli kivaa ja kivaan fiilikseen lopetettiin. Ihan sama mitä tehtiin ja kuinka meni, kun vain kivaa oli ja hyvä fiilis jäi.

Nyt pitää miettiä jatkoa  tottikselle, että saataisiin tottikseen häiriötä maanantai tottistelujen lisäksi. Pitäisi kehittää jotakin jollekkin päivälle........ Hmmmm...... Tätä pitää nyt tuumata.

Kotiin päästyä taas reippaalle lenkille. Nyt me päätettiin, että aloitetaan lenkkeillä nyt niin, että tavoitteena kiertää Saarikylät ympäri. Mä en tiä tarkaa sitä mittaa, mutta aijon tässä nyt lähipäivinä mitata, että miten pitkä se lenkki olis. Aikaa siihen kiertoon ihan varppina kuluu. Mutta vielä ei meikäläisen kunto ole siinä kunnossa :) Lenkillä muutamat maahanmenot, pikku pätkä seuraamista ja istumisia. Pihassa paikallamakuta n. 2min.