Aluksi illalla Niihaman kentälle äkkiä näyttämään Pialle maahan menon taidot. Kuulemma nyt ei ole väliä tällä nopeudella, vaan sillä, että koira alkaa tajuamaan jutun. No menikin maahan jo hyvinkin välillä ilamn kovia apuja. Nyt siis voidaan vähentää apuja, enkä palkkaa suoraa avun jälkeen. Ensiksi käsky, pieni apu, joka johdattaa maahan, sitten hyvä ja sitten vasta palkka. Eli ei palkkaa nyt ihan heti. Muutamia toistoja tehtiin. Lopuksi luoksetulo, joka hyvin! Sitten autoon ja....

....Sääksjärvelle tokokurssille ilmoittautumaan, mutta kuinkas ollakkaan en päässyt ainoaankaan kurssiin :( No tunkua oli kursseille. Mä ku en ole tamskin jäsen, niin tietysti ne jäsenet menee etusijalle. No mutta eipä tuollla toisaalta väliä. Ei me kuitenkaan tyhjän päälle jäädä, joten hyvä asia. Kyllä me tokoteltua saadaan. Mutta olisi ollut kuitenkin kiva päästä ihan viralliseen tokoryhmään. Vali, vali, vali, vali...

Sitten takaisin Niihamaan, mutta nyt mastolle hakuilemaan. Otettiin taas Akalle neljä maalimiestä ja hajun hakuina. Nyt kävin ensiksi ottamassa hajun kakkoselta ja heti perään ykköseltä. Lähtein sitten ykkösell ja sitten muistin varassa kakkoselle. Akka osasi ja meni loistavasti ei moitteita. Mun oma fiilis oli kyllä aika surkea. Mua ei oikeastaan huvittanut nyt juuri laisinkaan koko haku! Akka antoi parastaan ja minä olin kuin sunnuntai lenkillä. No ehkä väsy painaa, kun koulut on alkanut (tytöt on ihan innoissaan). No mutta sitten kävin otamassa kolmoselta ja neloselta hajut ja sitten lähetys kolmoselle ja sitten neloselle. Oikein mahtavasti meni. Epäröimättä ja suoraa mm tykö. Porukalla sitten mentiin vipalle maalille juhlimaan hienoa suoritusta missä kaikki mm.t syötelivät ja kehuivat ja rapsuttivat Akkaa. Tämän jälkeen Akka sai nauttia vapauden tunteesta ja sai taas juosta villinä ja vapaana meidän keskellä :) Onneksi on hyvät maalimiehet, koska ne osoittaa niin hienosti Akalle sen palkan, minkä Akka ansaitsee hyvöstä työstä. Silloin ei niin paljoa merkitse sillä mun omalla fiiliksellä, vaikkakin onhan se tärkeää, että me ollaan se pari siellä ja kyllä munki fiilis tärkeä on. Mutta onneksi maalimiehet nyt fiilisteli. No joo, mutta tällaisiakin päiviä on.

Nyt odotellaan sitten tulevaa viikonloppua ja hakuleiriä. Voi toivottavasti siellä taas päästäisiin asiassa pikkuisen etiäpäin.

Niin muuten... Tuumailujen, pohdintojen ja keskustelujen jälkeen olen tulut siihen tulokseen, että Akan ilmaisuksi tulee rulla ilmaisu. Jo tuonkin vuoksi, että Akka rakastaa juoksemista yli kaiken, joten hän palkittuu jo siitä kun saa juosta, joten kun ilmaisee rullalla, niin juoksua vaan tulee lisää :) Mutta ilmaisun opetuksen aika ei ole meillä -vieläkään-. Opettelemme nyt nämä hakuilu asiat metsäss ensiksi suhteellisen varmalle pohjalle, että on sitten helppo alkaa miettiä ja opettaa ilmaisua. Yksi asia kerrallaan o meidän haku ryhmän motto!

Nyt nukkumaan!