Tänään oltiin pitkästä aikaa Ylöjärvellä hakuilemassa. Täällä on kiva hakuilla, koska näkyvyys on hyvä.
Tänäänn treeneissä kerrankin tuuli!!!! En muistakkaan monetko reenit onkaan ollut tuulettomat. Kiva hakuilla, kun ei tuule. Mutta tosiaan tänään tuuli.
Otettiin Akalle 6 maalimiestä. Oikealta puolelta puski tuuli ja vasen puoli siis myötätuuli puoli.
Lähetin Akan suoraa ilman apuja 1 (oik), 2 (vas) ja kolmoselle. Ykkönen ja kakkonen meni todella hyvin suoraa. Kolmoselle meni hieman viistoon vasemmalle ja teki pienen pyörähdyksen, mutta eteni kyllä hyvin maaliin. Nelosella hain hajun ja lähetin heti. Hyvin meni. Vitoselle taas lähetin suoraa ja taas kaartui hieman vasemmalle, mutta eteni hyvin maaliin. Ajateltiin, että tuuli puski sen vertaa kovaa vasemmalle päin ja sai hajun sieltä.
Kutoselle ja siis myötätuuleen päätin lähettää sitten myös valmiina, joka myös hyvin! Eteni todella hyvin suoraa ja kun sai hajun mm takaa niin meni mm luo :) HYVÄ, HYVÄ AKKA!!! Akka on nyt tajunnut etenemisen myös myötätuuleen, hienoa!
Menin taas itsekkin tuttuun tapaan viimeiselle kehumaan Akkaa kera pallojen. Palloilla sitten leikittiin ja liivit pois, jonka jälkeen Akka sai taas kirmailla onnessaan meidän kanssa.
Mahtava edistysaskel pikku-Aksulta tänään. Nyt en mieti suoraan menoa vaan sitä, että Akka ei tarvinnut todellakaan apuja ollenkaan kuin vain yhdellä ja sekin vain, kun oltiin päätetty etukäteen, että näin tehdään, niin näin sitten tehtiin. Hienoa nähdä myös se, että Akka menee aina loppuun asti sata lasissa. Ei hyytymisiä eikä väsymyksen merkkejäkään tuossa pikku eläimessä.

Hakuilun jälkeen menin katsomaan kun Sari ja Troippeliini ajoi metsäjäljen. Hienosti ja tarkasti se Troippis myös jäljestää :)

Jäljen jälkeen tallasimme kera Aksun esineruudun. Me saimme Sarilta esineen. Hieman mua jännitti, että kuinka Akka reagoi ihan outoon esineeseen (nahka hanska). Noh, teimme nyt niin, että hetsasin Akkaa esineellä ja vein esineen yhdessä Akan kanssa 50 metriin takalinjalle. Heitin esineen ja vielä hieman hetsasin Aksua jäävästä esineestä. Sitten palattiin takaisin lähtöpisteeseen. Lähetin ja niin se Aksu pieni pinkoi minkä kintuistaan pääsi suoraa esineelle päin ja hienosti reagoi esineeseen, tarttui hyvin esineeseen kiinni ja yhtä hienosti toi esineen suoraa minulle ja yhtä vauhdilla :) Todella upeasti siis!!! Sitten biletystä esineen kanssa ja hyvät kehut. Itsekkin ihan hypin :-D
Tämän jälkeen lähdimme sitten taas meidän omilla esineillä, joita lainasimme Troipelle piilottamaan ruutuun. Akka oli mukana, kun esineitä piilottelin. Ja sitten Akka autoon. Johan oli Akka "äimän-käkenä", kun ei päässytkään esineitä hakemaan van esineet jäi sinne ruutuun.
Sitten oli Troipen vuoro esineruutuilla ja Akka vain sai katsella auton ikkunasta :)
Melkoista mellakkaa se siellä pitikin!

Lopuksi sitten Aksu ja Troippis sai juosta lenkkeillä yhdessä :)