Tänään oltiin Merjan ja Kipin kanssa oikein kivalla lenkillä. Sai tyttelit juosta sydämen kyllyydestä! On kiva, kun Akka ja Kipi tulee hyvin juttuun ja voi sitä vauhdin hurmaa ja niitä pieniä vaarallisia tilanteita. Akka on niin hekumas Kipistä, ettei namitkaan sille kelpaa. Kipi on ykkönen :)

Lenkin päätteeksi Merja leikitti Akkaa. Akka ei millään meinannut syttyä, mutta siten yks kaks syttyikin. Jopa vastusti Merjaakin! Ohhoh! Merja antoi toki Akan voittaa. Olisi pitänyt lopetta tähän, mutta taidettiin ahnehtia heti liikaa. Nimittäin yks kaks leikin keskellä Akka vissiin sai jonnekki kipeää, kun tuli minun luokseni surkeana istumaan ja näin ollen siis lopetti leikin. Noh, en tähän reagoinut mitenkään. Päätettiin Merjan kanssa että tähän ei jätetä vaan lopettaan, kun Akka taas osoittaa mielenkiintoa leikkimiseen. No aikamme siinä riekuttiin, että saataisiin Akka kiinnostumaan. No kiinnostuihan se Akka ja heti kun oli rätissä kiinni antoi Merja Akan voittaa ja tähän lopetettiin.
Mutta täytyy kyllä sanoa, että nyt leikki Akka hienosti ihan vento vieraan kanssa! Kiitos Merjalle, jolla vielä käsikin kipeänä. Toivottavasti käsi ei kipeytynyt entisestään moisesta riekkumisesta.

Mun piti vielä kotipihassa kokeilla leikkiä Aksun kanssa. Ja huomasin, ettei mitään ollut käynyt, koska Akka leikki omassa kotipihassa aina kuin ennenkin, joskaan ei niin palolla, mutta tämä varmasti johtui ihan puhtaasti väsymyksestä.