Sataa, sataa ropisee....

Aluksi Niihaman mastolla esineruutuilua. Tallasin Aksun kanssa 50 x 5 m kaistaleen. Esine jätettiin yhdessä taakse. Hyvin lähti hakemaan, mutta sitten polku hairautti Aksun eriteille, mutta tuli hienosti takaisin kohtaani ja lähti uudelleen. Selvästi nyt on tullut tuohon Akkaan ymmärrystä, että tietää mit on tekemässä. Haki esineen ja toi minulle. Bileet pystyyn! Sitten vietiin uudelleen toiseen paikkaan ja hyvin meni. Jesh!!!

Sitten Leinolan koululle tottistelemaan. Pikkuisen oli vilkasta. Ilman hihnaa tottistelin ja Akka keskittyi todella hyvin :) Otettiin seuruuta muutama pätkä namilla palkiten. Sitten lelu esiin ja leikkiä jonka jälkeen vauhdista seuruuta, joka nyt todella kivasti. Tähän jätin tämän.
Sitten otin istumista ja mitäh! Akka ei tajunnut... Outoa?? No hinkattiin sitten vain istumisia. Lopetettiin nopeaan. Sitten autoon hetkeksi huilille.
Toisella kerralla otin vielä muutaman istumisen ja paikalla makuun. Paikalla makuulla saatiinkin hyvin häiriötä. Isästä ja lapsesta jotka pallottelivat pallolla, naisesta jne... annoin Akalle turvaa ja menin vierelle välillä seisomaan. Hienosta paikalla makuusta palkaksi rasvasita jauhelihaa, NAM!
Häiriötä oli todella paljon ja hienosti meni. Oli mm autoja, viritettyjä mopoja, bussi, ihmisiä (lapsia, aikuisia, vanhuksia ja hurjaa nuorisoa). Olen nyt ylpeä Akasta!

Sitten märkänä Prismaan ruoka ostoille.

Kotiin tultua otettiin vielä vauhti noutuoa.

Tänän taas tuntui kivalta treenata Akan kanssa :)