Tänään lenkin yhteydessä kehitettiin kaikkea jännää :)
Ennen lenkkiä taas vauhtinoudot, jotka osasin lopettaa nyt ajoissa.
Lenkillä tein paljon eteentuloja. Nyt on tavoitteena päästä eteentulon käsimerkistä pois, joten tätä nyt treenataan. Kokeilin edestä sivullemenoa, jokaihan ok. Pompulla heitti sivulle. Mutta tämän nyt ajattelin jättää tuonnemmaksi harjoitteluun.
Tein myös sivulla istu - maahan vaihdoksia, jotka ihan ok.
Uutena asiana otettiin puun kiertoa, joka oliki aikas kivaa :) Käsiavuin ja namilla.
Tehtiin myös yksi pieni esineen hakeminen. Istutin Akan ja Akka istuikin oikein mallikkaasti odottaen, kun minä vein esineen piiloon. Kun pääsin Akan luokse lähetykseen, niin Akka ampaisi hakemaan. Akka joutui tekemään vähän töitä, kun esine mennyt kuoppaan piiloon, mutta löytyi hyvin ja toi minulle.
Sitten vain sai juosta kirmailla. Kotipiassa tyhmänä lähdin kokeilemaan seuruuta, kun molemmin oltiin jo väsyneitä, joten huonoa oli. Paikalla tehtiin sitten vain oikealle känksi, jotka ehkä ok..

Ihan hauskaa oli!
Niin ja nähtiimpä me hirvikin!!! Hui olkoon, kun tuli vanhat muistot mieleen, kun Deco hirvesti. Sydän alkoi pamppailla ja olin niin kuin en olisi huomannutkaan ja kutsuin Akan tyköni. Noh, Akka onneksi ei huomannut eikä ilmeisesti hirven hajua tajua, vaan tuli tyköni onneksi ja saimme jatkaa lenkkiä niin kuin hirveä ei oliskaan ollut. Mutta hui kauhistus!