Ennen illan lenkkiä käytiin tenniskentällä riekkumassa. Akka osoitti niin hyvää traivia, etttä nyt tarvii taas ottaa kiinni tuosta ja siirtä se touhuun.

Tenniskentälle päästyä fiilis oli edelleen hyvä. Akka oli niin tarmoa täynnä, että ihan nauratti. Näköjään, kun on intoa, niin seuruu lähtee edistämään. Tein seuruuta, oikealle käännöksiä, jotka tosi hyviä!! Palkaksi leikkiä ja leikkikin aivan loistavasti!
Sitten istumisia, maahanmenoja ja seisomisia. Palkaksi namia ja loppuun aina leikki, kun liike vaihtuu. Otin myös vauhtiluoksetulon, joka hieno!

Nytkin tarkoituksena oli suurimmaksi osaksi leikki. Tärkeää siis se, että meillä on kivaa ja niinhän meillä olikin!!! Jesh!!! Kyllä Akasta vaan poweria löytyy!!! Ihanaa!!! Lopetin mielestäni ajoissa.
Lenkilläkin Akka alkoi haastaa... Etittiin keppi ja kepillä leikittiin ja sai kantaa keppiä ylväästi melkein koko lenkin kotiin saakka. Akan aarre.

Illalla sisällä aloitin naksuttelemaan Akalle kosketusalustaa uutena juttuna. Katsotaan, koska oppii.

Myös kapulan luovutusta ollaan tänään treenattu.

Ja nyt voin kyllä sanoa, että Akka on oppinut uuden käskyn! Uusi käsky on -ravista-. Nyt kun on syksy ja kurakelit, niin jokaisen suihkuttelureissun jälkeen olen pesuhuoneessa opettanut Akalle ravista käskyä. Nakukoulutuksen mukaisesti eli odottanut, että Akka tarjoaa ravistamista. Kehunut ja hokenut käskyä. Tämä sis johdonmukaisesti aina suihkusta päästyä ja palkaksi siis kehut ja vapautus kodinhoitohuoneeseen. Pesuhuoneessa on siis saatettu kökkiä välillä muutimakin minuutteja ravistusta odotellessa ;) Mutta on tuottanut tulosta, koska tänään, kun oli menossa pois huoneesta niin sanoin, että odottappas nyt, että ravistaa piti ekaksi ja niin se heti vaan ravisti ja asia oli siinä! Hyvä Akka!! Se on oppinut erittäin hyödyllisen käskyn nyt.