Hakuiltiin täällä meillä uudessa paikassa.
Akalla juoksut päällä, joten ajattelin, että nyt helpot treenit.

Neljä maalimiestä. Sarin mies Mikakin oli, joten Akka sai uuden miesmaalimies kokemuksenkin. Hyvä niin, vaikka mitään vaikutusta sillä ei ollut. Mutta saimpa minä ainakin mielenrauhan tästä :)

Käytiin ottamassa hajut ekaksi ykköseltä ja heti perään kakkoselta. Lähetys ykköselle ja hyvin meni. Sitten lähetys kakkoselle. Akka hairahtui seuraamaan pikku pätkän polkua, joka piti ylittää, mutta tajus äkkiä ja meni maalimiehn luokse. Polun ylitykset on vaikeita välillä.
Kolmoselle lähetin suoraa ilman apuja. Akka uppos hyvin takalinjaan saakka eteni viistosti oikealle, mutta kun oli takalinjalla, niin eteni tosi hienosti eteenpäin löytäne maalimiehen. Akka oli pätevä! Ei lähtenyt risteilemään vaan eteni tosi taitavasti, laatikkomaisesti.
Neloselta kävin hakemassa vielä hajun ja lähetin. Hyvin meni. Menin itse taas piilolle myös, leikittiin palloilla ja otin liivit pois. Ja lopuksi Akka sai taas juosta aluetta purkamassa. Ja sitten Mika antoi Aksulle aamuruoan. 
Ykköspiilolla oli hämypiilo, ei vaikutusta. Kakkosella mm oli piilon sisällä. Kolmosella norm piilossa mm ja nelosella kivenkolossa.
Hyvin meni, hyvät treenit.

Nyt hakuilusta parin viikon tauko. Odotan, että juoksut loppuu ja sitten taas jatketaan. 

Me lähdetään Turkuun ens viikonloppuna Hennan tykö.
Henna on mun pikkusisko ja Siirin kummitäti :) Henna muutti nyt syksyllä Turkuun Seinäjoelta.

Hyvää viikonloppua!