Nyt onkin näköjään teemaksi tullut uudet treeni paikat :)
Eli ollaan tässä nyt jonku aikaa oltu aina uudessa paikassa.

Tänään oltiin Marjon kodin lähi kentällä. Olikin hyvä kenttä myös tämäkin. Ja aih, kuinka hienot maisematkin järvinäkymin :)
Muksuille oli ihan vieressä kiva leikkipuistokin, jossa Siiri ja Sandra viihtyi. Vauvat nukkui tapansa mukaan kiltisti vaunuissa.

Otin kaksi lyhyttä sessiota Akan kanssa. Akalla tärppipäivät meneillään, joten juoksut huomioiden. Vaikkakaan juoksut ei sinänsä ole treenamiseen vaikuttanut, mutta en halua myöskään juoksujen aikana mitään huonoja kokemuksiakaan enkä myöskään liian vaikeita uusia asioita opeteltavaksi.
Akka selvästi otti uudesta paikasa nyt häiriötä. Ja kuikuili leikkipuistoonkin päin välillä, että mitäs nuo tuolla tekee... Ja hajujakin oli.
Noh, nämä otin nyt vain huomioon, joten yritin pitää treeni temmon sellaisena, ettei Akalle tule mahdollisuuksia laittaa nenää maahan eikä lähteä karkuteille. Eikä näin ollen nenä enää maahan mennyt eikä Akka karkuteille lähteynyt! Tosi kivaa :)

Ekassa sessiossa otin seuraamisen lähtöjä, mutta ihan alkutekijöiksi kierrettiin valopaalu. Meidän seuraamisen lähdöt on ollut jotenki huonoja, joten nyt keskityin vain ja ainoastaan niihin. Perusasennosta hyvä kontakti ja lähtö, pari askelta ja palka. Välillä palkkasin jo ihan perusasennostakin.
Marjo huomasi, että teen lähdön aina oikealla jalalla, joten tämä voi olla ollut syy tähän honoon tuntumaan. Nyt yritän lähteä aina vasemmalla jalalla. Saas katsoa onko merkitystä. Kun vaan muistaisin.
Tämän jälkeen patukka leikkiä ja taistelikin mukavasti. Tämä olikin positiivista koko treeneissä, että Akka osoitti leikkihaluja ja taistelufiilistä!
Nimittäin onhan mulla lelut aina mukana treeneissä, mutta nyt leikki ei ole saanut olla mitenkän pakottavaa vaan, että leikki joko lähtee Akasta tai jos ei lähde, niin sitten ei leikitä. Nyt kun heitin patukan, niin Akka menikin patukan luokse, napasi suuhun ja toi mulle taisteltavaksi. Uusissa paikoissa, kun leikki ei todellakaan ole kiinnostanut. Leikittin tovi, kunnes nappasin lelun piiloon ja jatkettiin...
Perusasennon harjoittelua. Takapäänkäyttöä. Menin taas siis takaperin ympyrää ja Akka joutui perä edellä korjailla asentoa. Kokonaisuutena tämä meni huonosti nyt ja laiskeni loppua kohden. Otin liikaa. Mutta muutamia hyviä suorituksiakin tuli ja sain hyvään lopetettua. Ja taas todella pieni patukkaleikki ja autoon.

Tokassa sessiossa otin 2 x hetsausluoksetuloja. Marjo piti. Tuli lujaa ja hyvin tykö. Jauhelihaa palkaksi ja autoon.
Leikkipuistoon oli ilmestynyt lisää lapsia ja outo aikuinen, joten oli parempi lopettaa lyhyeen. Mutta oli kiva huomata kun otin autosta Akan tokalle sessiolle, niin Akan nenu ei kyllä meinannutkaan käydä maassa eikä Akka enää häiriöstä piitannut vaan katse oli tiivisti minussa. Ei välittänyt enää mitään, joten siksikin oli kiva kävästä nopeasti kentällä tekemässä mageet loppu fiilikset :)

Lopuksi ennen kotiin lähtöä sai nämä vieraat lapsukaiset tulla rapsuttelemaan Akkaa autolle :)
On ilo omistaa "söpö" ja kiltti koira, jota saa vieraatkin lapset rapsutella.