Oltiin Marjon ja Julin kanssa Ruutanassa tottistelemassa.

Otin aluksi kättelyt Marjon kanssa. Akka istui sivulla hienosti kontaktissa. En antanut nyt makupalaa koko aikaa, vaan oli hetkiä, että Akka istui hienosti kontaktissa sivulla, vaikka Marjo oli tulossa ja tuli eteen, ilman tiuhaa palkkausta. Kahteen kertaan tehtiin tämä ja meni hyvin. Peppu ei noussut eikä kontaktikaan herpaantunut kuin varmaan pari kertaa.
Tämän jälkeen sivulle tuloa takapää edellä paikalla kääntyen.
Sitten pientä leikkiä patukalla. Akka oli mukavan reipas ja hyvällä fiiliksellä mukana. Sitten autoon.

Toisella kierroksella otin seuruuta, niin, että kiemurreltiin Marjon ympäri. Tässäkin pysyi kontakti hyvin. Kun istutin Akan ihan Marjon viereen, niin siinä kontakti herpaantui hetkeksi, mutta korjasi hienosti itse :) Kontakti on siis ihan hyvällä mallilla.
Käännökset oikeaan on aikas väljät ja vasempaankin on huonot, mutta luulen, kun tehdään tuota takapään harjoitus treeniä, niin tämäkin asia korjaantuu jossakin kohtaan.
Vielä jatketaan kontakti treenjä.
Tämän jälkeen leikin hetken Aksun kanssa, jonka aikana Marjo haki Julin kentälle. Akka kyllä huomasi, kun Juli kentälle tuli, mutta kykeni pitämään kontaktin hyvin. Otin pikku pätkiä seuraamista, eteentuloja, maahanmenoja. Ihan vain pikku höntsäilyjä, koska halusin lähinnä testata sitä miten Akka kestää toisen koiran nykyään. Akka meni hienosti! Jesh!!! Ei välittänyt mitän Julista enää hetken kulutta ja kykenin mennä Aksun kanssa seuruuttaen melko läheltä Julia. Tähän lopetettiin ja lähdettiin riekkuen autoon.
Kiva huomata Akassa nyt tämmöistä edistyksen tynkää :) Voi kun olisi edelleenkin pysyvä ilmiö!!! Noh, kun vahvistan kontaktia vielä jonkun aikaa häiriössä, niin eiköhän se ala sujumaan :)

Niin ja Akka oli ihan normaali aina kuin ennenkin iloinen oma itsensä ja oli innoissaan tekemään touhuja mun kanssa, kivaa! :)

Sitten mentiin vielä porukalla lenkkeilemään.