Oltiin taas uudella kentällä tottistelemassa.
Meitä oli Marjon lisäksi myös Jari ja Riikka. Kenttä oli kyllä hyvä ja sopivasti valaistu, joten ilta treenaukset täällä onnistuu. Kentän ympärillä on myös hyvä aita, joten ei tarvi murehtia, että Akka lähtisi kovin kauas, jos niikseen päättää ;)

Olin päättänyt, että otan vain yhden sesion ja teen helppoja juttuja, koska Akalla on juoksu. Kentät jo on uusi juttu, niin tämä saa olla jo tarpeeksi juoksuiselle pikkuiselle Aksulle.

Aksu oli kivalla fiiliksellä :) Otin seuraamista, joka edistikin huikeasti. Kontakti oli hyvää. Noh, pyysin Riikan auttamaan, kun seuraamisesta ei nyt meinannut tulla mitään. Riikka kävli mun ja Akan vieressä ja naksautti aina kun meni hyvin. Silloin, kun paikka ja kontakti hyvä. Akka välillä hämäntyi siitä, kun Riikka naksautti, joten katsasti aina naksun kuultuaan Riikkaan, mutta palkan sai multa.
Tarvii tätä nyt kysyä viisaammalta, että haittaako tämä asia. Ylennsä kun minä itse olen naksutellut.
Edistämiseen auttoi se, kun rupesin kävelemään oikein hitaasti. Akka tarkensi tosi hienosti ja tuli tarkkaavaiseksi :) Hyvä! Eli tempn vaihteluita ja käännöksiä.
Kännöksiä vain nyt pitää harjoitella kotona ja ihan paikallaa, että oppii, jotta voi siirtää kentälle.
Nyt on menossa kotona se takaperinympyrää, tuon takapään käytön vuoksi.
No seuraaminen lopetettiin onnistuneeseen suoritukseen. Ja mikä hienointa oli se, että kun minä ja Riikka kävimme läpi seuraamista, niin Akka malttoi istua vierelläni. Mikä mahtavaa!!!! Nimittäin ei Akka edes aikonut siitä lähteä minnekkään. Eli hallinta treenit on tuottanut tulosta eikä Aksun tarvi lähteä sinkoilemaan... Ainakaan tällä kertaa ;) Mutta voi kuinka ylpeä olin Aksusta! Kyllä vaan on hienoa huomata edistyksellisiä asioita. Hallintahan nyt on kuitenkin kaiken a ja o ja se, että minä ja Akka tehdään yhdessä! Nyt mä hehkutan... Eli JIIIIHAAAAAAA!!!! JIPPIIIIII!!!! :-D
Voi kumpa tämä olisi pysyvä ilmiö.
N tämän keskustelu tuokion jälkeen otin perusasentoa ja pyörin taas taaksepäin ja voi kun menikin hienosti. Noh, ei siis vielä täydellisesti mennyt. Oli pieni pomppu jossakin mukana, mutta osasi käyttää takapäätä ja siirtyi hienosti aina oikeaan kohtaan. Riikka taas naksautti oikeassa kohdassa, jesh! Joten koti treenit on tuottanut tulosta. Jatkoa vaan tällekkin. Kun saan tämän asian kuntoon, niin aloitan peruutustreenit. Mä luulen, että takapään hyvällä hallinnalla Akka oppii kännökset helpommin. Eli nyt siis on takapää treenejä.
Sitten leikittiin jalkapallolla, joka oli kentälle jäänyt. Potkittiin ja Akka nappasi suuhunsakkin pallon ja esitteli sitä palloa meille kaikille kuin parhainta saalistaan ikinä :)
Tämän jälkeen otettiin vauhtiluoksetulot x2. Kissanruoka palkkana.
Akka lähti Riikan käsistä ilman käskyä :-O Ohhoh! Pinkoi täpöt luokseni. Toisella kerralla sitten Riikka päästi, kun kutsuin ja nyt edellistäkin parempi. Vauhti himmaa pkkusen kun tulee kohdalle, joten nyt täytyy heti lähteä vaan karkuun, ettei ala hidastella loppua kohden. 
Lopuksi paikallamakuu, joka tosin hyvin. Aluksi itse liikuin Akan ympärillä ja käyskentelin porukassa. Akka tarkkaavainen ja hyvällä imeellä. Sitten itse seisahdin yhteen paikkaan, jolloin Riikka lähti kiertämään Akkaa. Välillä Akka vilkaisi Riikkaa, mutta pääsääntöisesti katse pysyi minussa ja tarkkaavaisena. Hyvin! Sitten loput herkut kitusiin ja autoon.

Kivat treenit oli!!  

Sitten lähdettiin Marjon ja Julin kanssa hihnalenkille Ruutanan omakotitaloja ihastellen.
Kulkipa tyttelit kivasti hihnassa.