Siis me ollaan tässä Akan kanssa kaikista treenauksista lomalla. Ollut joulu kiireiä ja hyvähän se on treenauksista sun muista pitää vähän taukoa, niin saa taas uutta pontta tauon jälkeen.

Noh, mutta tosiaan tänään hakuiltiin uudessa ja vaativassa maastossa. Oikealle lähti rinne ja vasemmalla oli kaikenmaailman ojia ja polkuja, joten haastavuutta riittäsi ja lisäksi vielä kaikenlisäksi risukot ja kaatuneet puut.

Akalle otin 4 maalimiestä. Kävin ottamassa hajut ekaksi ykköseltä ja heti perään kakkoselta. Ei ongelmia. Hyvin meni. Sama juttu kolmoselle ja neloselle. Neloselta pois tultuamme hajunotolta oli vastassa pyöräilijä. Noh, lähetin kolmoselle joka hyvin ja sitten kun lähetin neloselle ajateltiin, että se pyöräilijä jo meni, kun ei näkynyt. Noh, lähetin ja yht äkkiä Akka stoppas ja lähti etenemään aluetta, kunne stoppas puunjuureen, jonne pyöräilijä oli hyvin otsenä piilottanut! Noh Akkahan oli innoissaan, kun löysi maalimiehen. Siihen se jäi ja tietysti kuvitteli, että tämä hänen löytää pitikin. NO Jari oli piilostaan seurannut tilannetta ja huikkasi Akan sieltä tykö ja antoi Aksulle palkat, mutta Akka meni uuden mm luokse kuitenkin takaisin. Höppänä! No mistäs Akka voisi tietää mikä on oikea mm ja mikä väärä. Onneksi oli tämä pyöräilijä kiva ja naureskeli Akalle. Ei tullut konflikteja vaan Aksusta oli nyt kivaa, kun maalimiehiä oli useampia :))
On meillä säkää näiden juttujen kans! Heh. Mutta aina kaikki on mennyt positiivisesti, joten oppia ikä kaikki. Vauhtia piisasi ja kviaa oli.

Sitten takaisin kotiin lomailua jatkamaan..... Viikko vielä lomaillaan ja sitten taas aloitetaan toden teolla. Marjo ja Julikin on taas takaisin remmissä, joten kivaa on!!!! :)